“Inbox” palīdz noteikt gada labāko mūzikas klipu


februāris 13,2013

Mūzikas ierakstu Gada balvas organizatori ir izvēlējušies “Inbox” kā partneri, lai tautas balsojumā noteiktu 2012. gada labāko mūzikas klipu. Tautas balsojuma uzvarētājs saņems arī “Inbox” speciālbalvu – reklāmas laukumu 10 000 latu vērtībā.

Balsojumam ir nodoti 36 klipi. Par tiem var nobalsot ikviens “Inbox” lietotājs, turklāt ir iespēja vienlaikus balsot par vairākiem klipiem. Uzvarēs tas klips, kurš savāks visvairāk “Jā” (“Patika”).

Balsošana internetā turpināsies līdz 20. februārim. Uzvarētājs tiks paziņots un godināts Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā 26. februāra vakarā.

Balsojuma uzvarētājs kā balvu saņems “Inbox” reklāmas laukumu 10 000 latu vērtībā. “Šobrīd, kad mūzikas un izklaides industrijā interneta reklāmai ir tik būtiska ietekme, uzskatām, ka šāda “taustāma“ balva ir ļoti vērtīgs ieguvums ikvienam Latvijas mūziķim. Tā ir lieliska iespēja reklamēt mūziķu ieplānotos koncertus, rīkotos pasākumus un jaunākos ierakstus. Turklāt “Inbox” auditorija ir ļoti piemērota ar mūziku saistītu produktu un pakalpojumu reklāmai,” uzskata “Inbox” pārdošanas vadītājs Andis Kulinskis.

Šāds balsojums ir lielisks mudinājums “Inbox” lietotājiem vēl plašāk iepazīt “Inbox Foto” iespējas, tai skaitā foto un video galerijas – tās ir ērti uzlādējamas, lejuplādējamas, tāpat arī komentējamas un vērtējamas.

Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu organizē Latvijas Mūzikas producentu apvienība LaMPA. Šogad balvas pasniegšanas ceremonija notiks jau 17. reizi. Gadu gaitā pasākums ir kļuvis par vienu no prestižākajiem mūzikas notikumiem Latvijā, tas ir savveida lokālais Grammy ekvivalents, un to ar nepacietību gaida mūzikas autori, izdevēji, izpildītāji un klausītāji.

Skatīt Gada balvai pieteiktos klipus un nobalsot var šeit.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.