“Inbox Files” – droši uzglabāt un ērti dalīties


aprīlis 8,2013

Piecu gadu laikā, kopš izveidots pakalpojums “Inbox Files”, tas strauji attīstījies un ieguvis lietotāju noturīgu atsaucību. Ik mēnesi “Inbox Files” vidēji tiek ielādēts vairāk nekā 100 tūkstoši failu ar kopējo apjomu 2500 GB. Šobrīd kopējais failu apjoms jau pārsniedz 50 000 GB.

Atgādinām, ka ikviens reģistrēts “Inbox” lietotājs var “Inbox Files” bez maksas uzglabāt līdz 10 GB, taču viena faila lielums nedrīkst pārsniegt 1,5 GB. Fails var būt jebkurā formātā, tas var saturēt arhivējumus, filmas, bildes, prezentācijas, biroja un arī specializētu programmu dokumentus.

“Inbox Files” ir ļoti piemērots, lai ērti un operatīvi dalītos ar liela izmēra failiem – gan tādiem, kurus citādā veidā nemaz nebūtu iespējams pārsūtīt, gan arī tādiem, kurus varētu sūtīt e-pastā, taču to izmērs apgrūtinātu sūtīšanu un saņemšanu, kā arī nevajadzīgi noslogotu e-pasta un datora atmiņas resursus. Viss notiek ļoti vienkārši! Fails ir augšupjāielādē un jāsaglabā “Inbox Files”, tad to var neierobežoti koplietot ar draugiem un paziņām, nosūtot viņiem saiti ar faila atrašanās vietu.

Īpaši ērta šī dalīšanās ir “Inbox” lietotāju vidū, jo tad nav nepieciešama faila tūlītēja lejuplādēšana, bet iespējams to pārvirzīt uz savu “Inbox Files” kontu.

“Inbox Files” ir ļoti piemērots arī lielu failu publicēšanai internetā, jo saiti ar faila atrašanos var publicēt gan interneta mājaslapās, forumos, blogos, un šie faili kļūst publiski pieejami jebkurā diennakts laikā no jebkuras pasaules vietas.

“Inbox Files” uzglabātie faili var būt gan tikai privātai lietošanai, gan arī koplietoti – tātad izmantojami publiskai lietošanai.

Salīdzinājumā ar citiem failu uzglabāšanas un dalīšanās pakalpojumu sniedzējiem “Inbox” piedāvājumam ir savas priekšrocības, piemēram, iespēja savus failus pārvaldīt no viena konta kopā ar e-pastiem, foto un video, kā arī dalīties ar tiem no viena un tā paša konta. Pietiek ar to, ka lietotājs ir vienreiz ielogojies savā “Inbox” kontā, un viņam paveras ļoti plašas iespējas, to skaitā darbošanās ar liela izmēra failiem.

“Šobrīd “Inbox Files” izmanto visdažādāko profesiju un visdažādākā vecuma cilvēki. Tiek arhivētās un pārsūtītas filmas, video, grāmatas, prezentācijas, maketēšanas faili, studentu akadēmiskie darbi u.c. “Inbox Files” izmanto gan profesionāļi un amatieri, gan skolēni, studenti un pensionāri. “Inbox” paredz, ka, pieaugot mākoņskaitļošanas tehnoloģiju attīstībai un popularitātei, arī “Inbox Files” popularitāte un izmantojums pieaugs vēl vairāk,” prognozē “Inbox” produktu vadītāja Nataļja Grigorjeva.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (3)

  1.  Roller, Aprīlis 11, 2013  23:14

    Paldies, failus ir ērti uzglabāt, ir viegli augšupielādēt, taču komplicēti lejuplādēt. Pakalpojums labs liela izmēra failiem, kurus var izvēlēties lejuplādēt pa vienam. Taču, ko darīt, ja ir noglabāti 400 mazi failiņi? Vai tos vajag lejuplādēt pa vienam??

  2.  TEIKSMA, Aprīlis 11, 2013  16:56

    Loti skaisti !

  3.  TEIKSMA, Aprīlis 11, 2013  16:54

    Super(hug)