“Inbox” tehniskais direktors audzina dvīņus


aprīlis 5,2013

“Inbox” tehniskais direktors Andrejs Čelnovs ir atbildīgs par “Inbox” tehniskās platformas stabilitāti, pieejamību un ātrdarbību, par to, lai “Inbox” lietotājiem produkti un pakalpojumi būtu vienmēr pieejami un darbotos bez aizķeršanās. Taču mājās Andrejs ir četrus gadus veco dvīņu Ņikitas un Pāvela tētis. Šobrīd viņš ar savulaik dubulto ģimenes pieaugumu jau apradis un ir ļoti priecīgs par šo likteņa dāvanu.

“Kad uzzināju, ka mums būs dvīņi, emociju bija daudz. Bija lepnums par to, ka ar mums noticis kaut kas tik neparasts, bija sajūsma, ka bērnu būs veseli divi. Saprotams, bija arī bažas, vai varēsim abiem mazuļiem vienlaikus sniegt visu nepieciešamo. Taču tagad varu droši teikt, ka, visu pareizi izplānojot, laika un uzmanības līdz šim ir pieticis abiem puisēniem,” stāsta Andrejs Čelnovs.

Ir attaisnojusies arī Andreja Čelnova pārliecība, ka ģimenē ar dvīņiem ir vieglāk nekā tad, ja būtu divi bērni ar pāris gadu starpību. “Zēni daudz spēlējas kopā, viņiem divatā ir interesanti, varētu sacīt, ka viņi ir ļoti pašpietiekami, tāpēc mazāk izjūtam citkārt vērojamo tik uzstājīgo nepieciešamību pēc vecākiem,” rezumē Andrejs.

Andreja Čelnova darba diena ir ļoti noslogota. Sieva ir zīmīgs palīgs, kas uzņēmusies galvenās rūpes par bērniem, turklāt tagad zēni iet dārziņā,– nu ir daudz vieglāk nekā agrāk, turklāt puiši jau ir tik lieli, ka ar viņiem daudz ko var censties sarunāt. Arī strīdas viņi salīdzinoši ļoti maz, jo viens no puikām ir izteikts līderis, otrs labprāt piekāpjas.

Dvīņi ir arī Andreja tuvos rados, tāpēc savus dvīņus viņš neuzskata par nejaušību, bet drīzāk kā dzimtas gēnos ieprogrammētu varbūtību. Savukārt darbvietas “ģimenē”, kurā ir ļoti daudz jaunu vecāku, šie pagaidām ir vienīgie dvīņi, tāpēc kolektīvā par viņiem joprojām ir liela interese. Savulaik kolēģi esot iepriecinājuši, uzdāvinot T-krekliņus ar uzrakstiem “Copy” un “Paste”.

“Inbox” draudzīgajā saimē līdz šim vēl nav notikuši īpaši pasākumi vecākiem kopā ar bērniem. Taču kolēģi allaž ir labi informēti par “savējo” bērnu ikdienu. Gan tāpēc, ka kolektīvs ir ļoti atklāts, sirsnīgs un izpalīdzīgs, gan arī tāpēc, ka skolēnu brīvdienās un arī citkārt vecāki nereti paņem bērnus līdzi uz darbu, un te tie var uzspēlēt kādu no “Inbox Games” spēlēm vai koplietošanas telpā esošo novusu, vai arī kādu no spēlēm ar “Xbox”. Pēdējā laikā “Inbox” darbinieku ģimenēs bērnu skaits ir strauji pieaudzis, tādēļ jau šogad būs jādomā par specializētiem Ziemassvētku pasākumiem ne tikai darbiniekiem, partneriem un klientiem, bet arī kolektīva bērnu saimei.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (1)

  1.  Solvita, Aprīlis 10, 2013  13:19

    Jauki-mums kaut kas kopīgs ar A.Čelnova kungu,man ir 11.mēnešus jauni dvīņu puikas Maksims un Markuss!!!!! :) :):)
    Bērni nav šķērslis,tam nu piekrītu,visu saplāno,un pēc pāris mēnešiem dzīve ar dvīņiem ir nemanāma……sievietei gan jāpaspēj viss,vajadzīga liela pacietība un viss nokārtojās!!!!