Jauns Inbox Mail+ pakalpojums: pastkastīte 200 Gb apmērā!


aprīlis 9,2013

Portāls Inbox.lv piedāvā jaunu pakalpojumu, kura galvenā atšķirība no standarta Mail+ versijas ir palielināts pastkastītes virtuālās telpas apjoms – līdz iespaidīgajiem 200 Gb.

Atšķirībā no ierastās Мail+ versijas, ko iespējams iegādāties uz vienu, diviem vai trīs gadiem, paplašināto versiju šobrīd varēs pieslēgt tikai uz 1 gadu par Ls 10.99. Pēc paplašinātās versijas pieslēgšanas pastkastītē nebūs baneru reklāmas un inbox.lv reklāmas sūtījumu.

Mail+ pakalpojums ir pieejams visiem reģistrētiem inbox.lv lietotājiem. Pārslēgt bezmaksas pastkastīti uz Mail+ režīmu varēs, pārejot uz saiti http://purchase.inbox.lv/main/step1/14, kur jāizvēlas abonēšanas termiņš un samaksas veids. Pakalpojuma aktivizācija notiek uzreiz pēc samaksas. Vairāk uzzināt par Inbox Мail+ varēs sadaļā Palīdzība.

Jaunā servisa rašanās iemesls bija kāda lietotāja izteiktā vēlme. Inbox.lv komanda uzmanīgi seko līdzi lietotāju vajadzībām un pēc iespējas pilda viņus lūgumus, iekļaujot interesantās un noderīgās no iesūtītajām idejām produktu izstrādes plānos. Vēlamies pateikties visiem, kas sūta savas vēstules uz feedback@inbox.lv, palīdzot mums padarīt Inbox.lv produktus vēl labākus un funkcionālākus.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (2)

  1.  TEIKSMA, Aprīlis 11, 2013  17:00

    Eto super

  2.  inese, Aprīlis 10, 2013  22:16

    eto super