Inbox Mail mobilā aplikācija: realizēti paziņojumi par jauniem e-pastiem Android viedtālruņiem


aprīlis 23,2013

Inbox Mail mobilās aplikācijas versijā 2.4 tika realizēti automātiski paziņojumi par jaunu e-pastu saņemšanu. Šī funkcionalitāte patlaban ir pieejama vienīgi Android viedtālruņu lietotājiem.

Pēc veiksmīgas aplikācijas atjaunināšanas paziņojumi tiks ieslēgti pēc noklusējuma. Ja nepieciešamos, uzstādījumos tos varēs izslēgt.

Mobilās aplikācijas izmantošanas brīdī par jaunas vēstules pienākšanu tiks paziņots ar skaņas signālu, taču gadījumā, ja aplikācija nebūs aktīva, papildus skaņas signālam uz ekrāna parādīsies piktogramma – aploksne.

Atvērot paziņojumu, varēs ieraudzīt papildu informāciju par nosūtītāju un vēstules tēmu. Gadījumā, ja jaunu vēstuļu ir daudz, tiks attēlota tikai informācija par jaunu vēstuļu skaitu pastkastītē.

Saņemtie paziņojumi par jaunajiem e-pastiem automātiski pazudīs uzreiz pēc Inbox Mail aplikācijas atvēršanas. Atcerieties – lai paziņojumi strādātu, vienmēr jābūt autorizētam mobilās aplikācijas lietotājam.

iPhone īpašniekiem – šī funkcionalitāte parādīsies nedaudz vēlāk, par ko noteikti tiks paziņots Inbox Company aktualitātēs.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (1)

  1.  elizabeth, Maijs 8, 2013  22:12

    Muy bueno