Inbox Mobile aplikācija – tagad vēl ērtāka un lietotājiem draudzīgāka


maijs 22,2013

Inbox Mobile aplikācija ir kļuvusi lietotājiem vēl draudzīgāka un ērtāka. Uzklausot lietotāju ieteikumus un vēlmes, esam to būtiski uzlabojuši. Piekļuve kontaktu bāzei ir kļuvusi vienkāršāka, un adreses tagad var ievadīt automātiski. Savukārt īpaši iepriecinoši jaunumi ir Android viedtālruņu un iPhone lietotājiem, kuriem tagad ir pieejami automātiskie paziņojumi par e-pastu saņemšanu.

Viena no Inbox Mobile pilnveidotajām aplikācijas funkcijām ir piekļuve Inbox Mail saglabātajiem kontaktiem. Tagad tie būs pieejami alfabētiskā secībā adrešu grāmatā vienkopus ar tālruņa kontaktiem. Līdztekus esam ieviesuši adreses automātiskās ievades funkciju. Tagad, ievadot adresāta e-pastu, jau pēc pirmajiem burtiem aplikācija piedāvās izvēlēties nepieciešamo adresi no kontaktu grāmatiņas.

Turklāt, izmantojot Inbox Mobile aplikāciju, turpmāk vēstules varēs pārvietot uz citām mapēm un atjaunot iepriekš izdzēstās vēstules no mapes „Miskaste”.

Android viedtālruņu un iPhone lietotājiem, kuri izmanto Inbox Mobile aplikāciju 2.4 versiju, tagad ir iespēja izmantot jaunu funkciju – automātiskos paziņojumus par ienākošo e-pastu.

Ja aplikācija ir aktivizēta, skaņas signāls paziņos par saņemto e-pastu; ja aplikācija ir deaktivizēta, ekrānā parādīsies aploksnītes piktogramma. E-pasta saņemšanas paziņojumā būs redzama informācija par vēstules sūtītāju un tēmu. Ja saņemtas vairākas jaunas vēstules, paziņojumā tiks norādīts saņemto vēstuļu skaits. Šie paziņojumi automātiski izzudīs, līdzko lietotājs atvērs Inbox Mail aplikāciju. Ja nepieciešams, automātiskā paziņojuma funkciju var arī izslēgt.

Mēs ceram, ka šie uzlabojumi padarīs Inbox Mobile aplikācijas lietošanu ērtāku un vienkāršāku. Mēs labprāt arī turpmāk uzklausīsim Jūsu ieteikumus un vēlmes par Inbox.lv produktu pilnveidošanu. Sūtiet tos uz e-pastu feedback@inbox.lv!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (1)

  1.  Laima, Maijs 24, 2013  11:46

    Tiešām,ļoti skaista aplikācija…!