Inbox Foto: jauns dizains sadaļai „Mani albumi”


maijs 30,2013

Inbox komanda turpina izstrādāt jauno portāla Inbox Foto dizainu. Šodien kļuva pieejams jauns, uzlabots dizains lapai ar lietotāja izveidoto mapju sarakstu, kas atrodama sadaļā “Mani albumi”. Papildus patīkamākajam un mūsdienīgākajam dizainam atsevišķi varētu akcentēt šādus jaunumus:

  • Katram albumam parādījās trīs jaunas grāmatzīmes labajā pusē:

- zilā rāda fotogrāfiju skaitu albumā;
- zaļā ar aploksnes piktogrammu sniedz iespēju dalīties ar draugiem;
- zaļā ar plusa zīmes piktogrammu ļauj ātri pievienot jaunus foto un video vajadzīgajam albumam.

  • Papildus albumi „Favorīti”, „E-pasta pielikumi”, „FTP” un „Pasūtījumu vēsture” tagad ir izvietoti lappuses apakšā.

  • Saite ar albuma piekļuves līmeni tagad ved uz lappusi ar visiem albuma uzstādījumiem, ieskaitot albuma nosaukumu un aprakstu, piekļuves vadību, fona izmaiņas, albuma dzēšanu. Var apskatīties arī izvēlētā albuma elektronisko adresi, kas tiek izmantota, lai ātri pievienotu šim albumam jaunus foto pa e-pastu.

Dizaina izmaiņas ir skārušās arī albuma fotogrāfiju caurskatīšanas lappusi:

  • Parādījies papildus vadības panelis darbam ar albuma fotogrāfijām. Visas pamatfunkcijas tagad ir sagrupētas divos jaunos izvēlnes punktos „Rediģēt” un „Iestatījumi”.

  • Pievienota iespēja nomainīt albuma vāku, atzīmējot foto ar ķeksīti un izvēloties opciju ar nosaukumu „Uzstādīt kā vāku” sadaļā „Rediģēt”.

  • Uz augšējo kreiso stūri tika pārceltas šādas piktogrammas: „Slaidu skate”, „Nosūtīt albumu draugam”, „Pasūtīt druku” izvēlētajām fotogrāfijām.

  • Lappuses lejas daļā var mainīt albuma fotogrāfiju šķirošanas veidu vai izmantot manuālo šķirošanu no izvēlnes „Iestatījumi”.

  • Publisko kategoriju sadaļai ir parādījusies jauna atsevišķa lappuse (http://foto.inbox.lv/controller/category). Nokļūt kategorijās varēs arī izmantojot saiti, kas norādīta katras publiskās fotogrāfijas augšā.

Tāpat kā iepriekš, Inbox Foto piedāvā pieredzējušiem fotogrāfiem un iesācējiem rediģēšanas rīkus, ātru foto izdruku, efektu izmantošanu, kā arī 10 Gb bezmaksas vietas video un foto glabāšanai.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.