Inbox Mobile uzlabotā aplikācija Android viedtālruņiem – izmēģini jaunās iespējas!


jūlijs 17,2013

Tagad visiem Inbox.lv klientiem, kuri lieto viedtālruņus ar operētājsistēmu Android 2.3.3, kā arī par to jaunākām versijām, ir pieejama aktuālākā Inbox Mail mobilā aplikācija. Tā ir lietotājam draudzīga aplikācija, kura funkcionalitātes, kā arī darbības ātrumā ziņā ir būtiski pārāka par iepriekšējām aplikācijas versijām. Par aplikācijas uzlabojumu kvalitāti liecina arī lietotāju atsaucība – kopš maija Android mobilās aplikācijas izmantotāju skaits ir pieaudzis vairāk nekā trīs reizes, sasniedzot 110 tūkstošos lietotāju, informē tās izstrādātājs Māris Ruskulis.

Māris stāsta par nozīmīgākajām izmaiņām: „Jaunajā aplikācijas versijā vēstulēm var pievienot pielikumus, kurus iespējams arī priekšskatīt un saglabāt. Vēstules iespējams atzīmēt kā izlasītas, neizlasītas, svarīgas vai nesvarīgas. Vēl būtiska izmaiņa aplikācijā ir iespēja saņemt paziņojumus par tikko pienākušajiem e-pasta sūtījumiem klusinātā režīmā, neizslēdzot viedtālruņa skaņu. Papildu uzlabojums, kas jauno aplikāciju padara viedtālruņa lietotājiem īpaši ērtu, ir dizaina noformējums – tas maksimāli pietuvināts paša Android viedtālruņa standarta dizainam.”

Jaunajā aplikācijā pieejamas arī Inbox Mobile iepriekšējo versiju oriģinālās funkcijas. Piemēram, tās iestatījumos var bloķēt piekļuvi attālinātajiem attēliem, kas nonākuši e-pastā. Kontaktu bāze tiek automātiski papildināta jaunu vēstuļu rakstīšanas laikā. Vēstules var pārsūtīt citiem adresātiem, pārvietot tās no vienas mapes citā, kā arī dzēst vai atjaunot vēstules, kuras atrodas mapē Miskaste – paskaidro Māris.

„Man arī prieks visiem pavēstīt, ka jaunās aplikācijas versijas iestatījumos esam ievietojuši funkciju Nosūtīt atsauksmi Inbox.lv komandai. Tā lietotājiem atvieglo pieeju palīdzībai, ja radušās kādas tehniskas problēmas. Manuprāt, šāda veida komunikācija ir ērtāka visiem, turklāt mēs patiešām vēlamies saņemt lietotāju ieteikumus pakalpojuma darbības uzlabošanai. Visas atsauksmes, kuras saņemam, apstrādājam mēs, Inbox.lv tehniskais personāls, un lietotāju vajadzības iekļaujam turpmāko darbu plānā,” Māris ar entuziasmu izklāsta.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.