Tavi skaistākie Summer Sound Liepāja 2013 mirkļi – atrodi savu foto!


jūlijs 17,2013

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 12. Līdz 14.jūlijam, vēju pilsētā Liepājā lieliskos laikapstākļos un patiesi enerģiskā atmosfērā izskanēja vērienīgais ikgadējais mūzikas festivāls Summer Sound Liepāja 2013. Uz vairākām skatuvēm pludmalē un parkā uzstājās teju 100 mākslinieku, kuri pārstāv visdažādākos mūzikas žanrus. Apmeklētājus pārsteidza, iekustināja un dziedāt līdzi aicināja pašmāju zvaigznes Prāta Vētra, Linda Leen & The Grey Cardinals, Igo, Dzelzs Vilks, Sound Poets un citi, kā arī pasaulslavenais solists Mika.

Kur jautrība un ballīte, tur ir arī Inbox.lv komanda! Lai ikvienam būtu paliktu atmiņas no šī skaņām bagātā festivāla, Inbox.lv aicināja ikvienu dalībnieku fotografēties īpaši šim nolūkam paredzētajā foto stūrītī. Tajā bijām sarūpējuši preses sienu, balonus un dažādus aksesuārus – parūkas, salmu cepures, Havajiešu stilā izgatavotus svārkus un smieklīgas maskas. To visu varēja izmantot fotografējoties – jo trakāk, jo labāk! Kādas tik’ kombinācijas neredzējām…

Tiem, kuri piedalījās fotosesijās, meitenes tērpos ar Inbox.lv simboliku izdalīja uzlīmes ar informāciju, kura nepieciešama, lai pēc pasākuma fotogrāfijas varētu atrast un apskatīt internetā. Vai esi jau atradis savējo foto?

Inbox.lv komanda izklaidēja Summer Sound Liepāja 2013 apmeklētājus piektdien no plkst. 19:00 23:00 un sestdien plkst. 15:00-23:00, sniedzot iespēju festivāla viesiem labi pavadīt laiku jautrā kompānijā. Patiesi priecājamies, ka iespēju nofotografēties Inbox.lv foto teltī katru dienu izmantoja vairāki tūkstoši pasākuma dalībnieku.

Ja nu neizdevās aizkļūt līdz Liepājai, tad ceram, ka izdevās baudīt Summer Sound sajūtas tā ieskandināšanas pasākumos kultūras mīļotāju iecienītajā Teātra Bārā. Tur pirms paša festivāla uzstājās tādi mākslinieki kā Crazy Strawberry, Jūdas Graši, Ģirts Šolis, Indygo, Suņa Stunda un Rock the Dance.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.