Inbox.lv – darīsim labus darbus kopā!


septembris 9,2013

Mēs, „Inbox.lv” komanda, ticam, ka Latvijā ir ne mazums radošu spējīgu un talantīgu cilvēku, tāpēc uzskatām, ka mums ir jācenšas tiem palīdzēt. Tieši tāpēc „Inbox.lv” turpmāk informatīvi atbalstīs labdabības iniciatīvu “Labie darbi” un piedāvās saviem lietotājiem iepazīties un balsot par tās projektiem „Inbox.lv” mājaslapā.

„Labie darbi” projektu konkurss norisinās divās kārtās – vispirms žūrija katru mēnesi izvēlas 15 veiksmīgākās idejas, kuras nodod publiskam balsojumam. Savukārt Latvijas iedzīvotāji ir tie, kas nosaka, kurš no visiem projektiem galu galā saņems finansējumu.

„Inbox.lv” lapā sadaļa „Labie darbi” ir pieejama rīkjoslā kreisajā pusē jeb arī interneta pārlūka adreses ailē ievadot labiedarbi.inbox.lv. Šajā sadaļā ir atrodami visi žūrijas atlasītie un tautas nobalsošanai izliktie projekti. Ikviens var iepazīties ar to aprakstiem un fotogrāfijām, ērtākai izvērtēšanai šķirot tos pēc nepieciešamā finansējuma vai balsu skaita. Ar zvaigznīti ir atzīmētas tās idejas, kas jau ir ieguvušas nepieciešamo balsu skaitu finansējuma saņemšanai.

Piedalīties konkursā ar savu ideju un cīnīties par finansējumu līdz pat 5000 latiem tās īstenošanai var ikviens. Galvenais, lai iesniegtais projekts atbilst izglītības, zinātnes, kultūras, mākslas, sporta vai vides tematikai un saturiski atšķiras no tiem darbiem, kas jau iepriekš ir īstenoti.

Labdarības iniciatīva „Labie darbi” ar mērķi veicināt Latvijas iedzīvotāju personīgo attīstību un profesionālo izaugsmi aizsākās 2010.gadā. Kopš tā laika ir īstenoti vairāk nekā 190 sabiedriskas nozīmes projektu visdažādākajās jomās.

Ir apbrīnojami vērot to, cik daudz mūsu tautiešu ir gatavi uzņemties iniciatīvu un ieguldīt savu laiku un darbu, lai uzlabotu apkārtējo dzīves apstākļus un kvalitāti. Mēs, „Inbox.lv”, priecājamies, ka varam iesaistīties šajā procesā, pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam pavēstot par šiem celmlaužiem un dodot iespēju tos atbalstīt. Darīsim labus darbus kopā!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.