Inbox Mail: izdzēstu vēstuļu atjaunošana


oktobris 14,2013

Vai nu kļūdas dēļ, vai kā citādi, taču gadās, ka svarīga vēstule nonāk mapē „Miskaste” un no turienes nejauši tiek izdzēsta pavisam. Kā rāda portāla inbox.lv statistika, šādi gadījumi diemžēl nav nekāds retums mūsu lietotājiem.

Tieši tāpēc pastam tika izstrādāta speciāla funkcija, kas ļauj atgriezt atpakaļ pastkastītē visas vēstules, kas dzēstas pēdējo 7 kalendāro dienu laikā. Šī funkcija ir pieejama pasta iestatījumu sadaļā „Cits”. Vairāk skatieties sadaļā „Palīdzība”.

Izdzēstās vēstules tiek atjaunotas mapē „Miskaste”. Atjaunošanas process prasa zināmu laiku, tāpēc, nospiežot pogu „Atjaunot”, būs jāuzgaida ap 15 minūtēm.

Lai atrastu vajadzīgo vēstuli, iesakām izmantot meklēšanas funkciju mapē „Miskaste”, kas izvietota pa labi, lappuses augšējā daļā. Ja vajadzīgā iepriekš izdzēstā vēstule tā arī netika atrasta mapē „Miskaste”, tas nozīmē, ka tā tika izdzēsta pietiekami sen, un šajā gadījumā to vairs nebūs iespējams atjaunot.

Jāatceras arī, ka šī funkcija ir noderīga gadījumā, ja tika nepareizi iestatīts pasta klients, izmantojot POP3 protokolu, un šā iemesla dēļ daži ienākoši e-pasti tika nejauši izdzēsti no servera.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.