„Inbox.lv” mobilās aplikācijas publiskā testēšana


oktobris 23,2013

„Inbox.lv” mobilās aplikācijas popularitāte Android telefonu īpašnieku vidū strauji pieaug ar katru dienu – šobrīd tā ir sasniegusi vairāk nekā 120 000 aktīvo lietotāju mēnesī. Lai nodrošinātu kvalitatīvu servisu, katra jauna aplikācijas versija iziet kārtīgas iekšējās testēšanas ciklu, kas ļauj runāt par pietiekami augstu aplikācijas stabilitātes līmeni.

Taču lielā ierīču dažādība, kurās tiek izmantota „Inbox.lv” mobilā aplikācija, neļauj testēt visus iespējamos variantus laboratorijas apstākļos. Aplikācijas darbību var ietekmēt tādi faktori kā interneta pieslēguma ātrums, izmantotā tīkla īpatnības, ierīču operatīvās atmiņas apjoms un daudzi citi.

Lai pārliecinātos, ka aplikācija darbojas kvalitatīvi visās ierīcēs neatkarīgi no to īpatnībām un ārējiem faktoriem, „Inbox.lv” komanda aicina visus interesentus piedalīties „Inbox.lv” mobilās aplikācijas beta versiju publiskajā testēšanā.

Beta testēšanas procesā var agrāk par daudziem citiem iepazīties ar jaunāko versiju, sniegt palīdzību testējamā produkta kvalitātes uzlabošanai, saņemt tehnisko atbalstu, izteikt savas vēlmes, kā arī tieši sazināties ar izstrādātājiem un pārējiem beta testētājiem speciālajā forumā https://groups.google.com/forum/#!forum/inboxlv-mailapp-for-android-beta-testers.

Pievienoties beta testētāju komandai un uzsākt testēšanu var jebkurš gribētājs. Lai to izdarītu, paveiciet šādas darbības:

Izmantojiet beta versiju kā parasti. Visi nākamie jauninājumi automātiski tiks instalēti no Play Store. Detalizētāka informācija ir pieejama sadaļā „Palīdzība”.

Neaizmirstiet paziņot mums par problēmām!

Lai paziņotu par atrastu kļūdu, maksimāli detalizēti aprakstiet tās izpausmes un soļus, kuru veikšana izraisa problēmas rašanos, kā arī izmantotās ierīces raksturojumus.

Lūdzam par visām kļūdām un savām vēlmēm ziņot, izmantojot atsauksmes formu aplikācijas iestatījumos. Var atrakstīt arī uz feedback@inbox.lv vai atstāt savus komentārus „Google” forumā grupai „Inbox.lv MailApp for Android Beta Testers”, uzsākot jaunu tematu vai izmantojot jau esošu.

Atcerieties, ka beta versija ir testa aplikācija, kurai var būt īpatnības un kas var strādāt ne tik uzticami un droši kā stabilā versija.

Jau iepriekš pateicamies visiem, kas pievienosies beta testētāju grupai un palīdzēs mums izstrādāt mobilo aplikāciju „Inbox Mail” lietotājiem. Ja rodas jebkādi jautājumi, lūdzam rakstīt: feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.