Jauns interfeisa valodas pārslēgšanas rīka izvietojums!


janvāris 14,2014

Portāls inbox.lv ir mainījis interfeisa valodas pārslēgšanas rīka atrašanās vietu visos savos produktos, pārvietojot to no vadības paneļa kreisās puses uz labo. Šis jaunievedums ir aicināts piesaistīt lietotāju uzmanību tam, ka visiem inbox.lv produktiem ir latviešu, krievu un angļu versijas.

Valodu atveidei tiek izmantots atverams saraksts novecojušā teksta uzskaitījuma vietā. Noformējums ir atjaunināts ar nodomu turpmāk padarīt ievērojami vienkāršāku inbox.lv servisu tulkojumu pievienošanu dažādās valodās, neveicot papildus dizaina izmaiņas. Jaunās interfeisa valodas drīzumā varēs pamanīt vairākiem inbox.lv produktiem.

Tika veiktas arī šādas izmaiņas:

  • Autorizēto lietotāju profila atveide tika nedaudz uzlabota: nospiežot uz lietotāja vārdu, atveras papildu forma ar informāciju par vārdu un uzvārdu, saiti uz sadaļu „Palīdzība”, kā arī pogām „Lietotāja profils” un „Izeja”. Teksta sveiciens „Laipni lūdzam…” vairs netiek rādīts.
  • Neautorizētajiem lietotājiem sadaļa „Palīdzība” tagad ir pieejama tikai lappuses apakšā (tā dēvētajā kājenē) – augšējā produktu panelī tās vairāk nav.





Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.