Darbīgs, uzņēmīgs un optimistisks – tāds ir Inbox lietotājs


februāris 7,2014

Darbīgi, optimistiski, ar uzņēmēja garu un ar rūpēm par valsts nākotni – kā atklāj aģentūras „DDB” pētījums, tad tieši tā var raksturot Inbox zīmola cienītājus.

Latvijas iedzīvotāji kļūst aizvien atbildīgāki un sagaida to arī no zīmoliem, kurus lieto. Četrām piektdaļām Inbox mīlētāju ir svarīga atkritumu šķirošana, gandrīz trešdaļa aktīvi interesējas par vides aizsardzību, bet vēl divas trešdaļas iegādātos produktu ar dabīgām sastāvdaļām arī tad, ja būtu jāmaksā vairāk, liecina pētījums.

Sociālā atbildība un vides aizsardzība ir jomas, kas ir būtiskas arī „Inbox” komandai. Tieši tāpēc Inbox ar prieku pērn uzsāka sadarbību ar labdarības iniciatīvu „Labiedarbi.lv”, tāpat jau ilgstoši informatīvi atbalstām Latvijas Zaļo punktu, Latvijas Leļļu teātri un citas aktivitātes.

Ne velti arī esam kļuvuši par kustības „Atbalsti mazo biznesu” draugiem. Pētījumā noskaidrojām, ka liela daļa „Inbox” izmantotāju ir uzņēmēji; turklāt 74% lojālāko lietotāju patīk uzņemties iniciatīvu un viņiem piemīt izteikta neatlaidība. Puse no šiem lietotājiem Latvijas nākotni redz gaišās krāsās.

Šāds „Inbox” mīlētāja raksturojums mūs ļoti iepriecina, un ceram, ka šajā portretā Tu vari saskatīt sevi. Šo pētījumu veicām, lai arī turpmāk mēs atbalstītu tās jomas, kas mūsu lietotājiem ir svarīgas, lai pārliecinātos, ka esam uz viena viļņa. Un šķiet – ka esam!



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.