Inbox.lv vairs neatbalsta pārlūku Internet Explorer 8 (IE8)


janvāris 29,2015

Lietotāju skaits, kas pašlaik izmanto Internet Explorer 8 (IE8) darbam ar Inbox.lv produktiem, šobrīd ir mazāks par 2%. Līdz ar to šāgada janvāra beigās Inbox.lv oficiāli izbeidz atbalstīt IE8 pārlūkprogrammu visiem saviem produktiem.

Šī izmaiņa nozīmē, ka ziņojums uz dzeltena fona ekrāna augšā, kas informē, ka Jūs izmantojat vecu pārlūka versiju, tagad būs aktuāls arī IE8 lietotājiem.

Ja Jūs lietojat datoru, kurā Jums nav tiesību instalēt un atjaunināt programmatūru, palūdziet to izdarīt Jūsu administratoru.

Inbox.lv komanda kategoriski neiesaka izmantot pārlūkprogrammu versijas, kas ir novecojušas un kuru tehniskais atbalsts ir beidzies, lai nenotiek kādas problēmas darbā ar Inbox.lv produktiem.

Ja Jūs nevarat atjaunināt savu pārlūku savietojamības problēmu (piemēram, izmantojat pārlūka veco versiju, lai nodrošinātu kādas noteiktas programmatūras darbību) vai citu iemeslu dēļ, Jūs varat instalēt jebkādu citu pārlūkprogrammu darbam ar internetu, piemēram, Mozilla Firefox, Google Chrome, u.c.

Visām pārlūkprogrammām ir vienādas pamatfunkcijas, tās ir viegli lietojamas un tiek izplatītas pilnīgi bez maksas. Atjaunināšana vai jaunā pārlūka instalēšana neaizņems ilgāk par 5 minūtēm. Ja rodas jebkādi jautājumi un problēmas, lūdzam vērsties Inbox.lv klientu tehniskā atbalsta dienestā.


Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.