Aizsargājiet piekļuvi savam @inbox.lv e-pastam!


marts 9,2015

Pēdējā laikā Inbox.lv lietotājiem aktīvi tiek piedāvāts pārbaudīt un papildināt informāciju konta iestatījumos, kas nepieciešama paroles atjaunošanai. Izziņošanai tiek izmantoti ziņojumi ar atgādinājumiem, e-pasti un paziņojumi pastkastītē.

Šīs aktivitātes mērķis ir pievērst lietotāju uzmanību tam, ka ir ātras un vieglas metodes paroles atjaunošanai, kas pastāv jau ilgstoši, taču tiek diezgan reti izmantotas. Galvenais iemesls ir tas, ka lietotāju profilos nav nepieciešamās informācijas.

Tamdēļ, ka Inbox.lv konta profilā nav informācijas par mobilā tālruņa numuru un alternatīvu pastkastīti, vienīgā metode, ko lielākā daļa lietotāju var izmantot paroles atjaunošanai, ir atbilde uz slepeno jautājumu. Taču lietotāji bieži vien aizmirst ne tikai savu atbildi, bet arī tās pareizrakstību. Viena kļūda – un paroles atjaunošana būs neveiksmīga. Atkal piekļūt Inbox.lv pastam varēs tikai, vēršoties tehniskā atbalsta dienestā, kas pieprasīs norādīt papildu datus, lai lietotāju varētu identificēt kā pastkastītes īpašnieku. Paroles atjaunošanas procedūra, ieskaitot saraksti ar pieteikumu un datu pārbaudi, var aizņemt pietiekami ilgu laiku – tikmēr darbs ar e-pastu tiks apturēts.

Inbox.lv komanda iesaka saviem lietotājiem veltīt tikai pāris minūtes tam, lai pārbaudītu datus Inbox.lv konta profilā, grāmatzīmē „Paroles atjaunošana”, bet nepieciešamības gadījumā atjaunotu un aizpildītu tos līdz galam. Pareizi ievadīta un apstiprināta informācija atvieglos un paātrinās paroles atjaunošanas procesu.

PS. Papildu informācija par atjaunošanas metodēm, izmantojot alternatīvo e-pastu un mobilo tālruni.



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.