Inbox Mail – meklēšana ar vienu klikšķi


marts 27,2015

„Inbox.lv” e-pasta lietotājiem ir iespēja šķirot, atzīmēt, pārvietot un meklēt ziņojumus savā pastkastītē. Ja korespondences ir reāli daudz, var būt grūti atrast vajadzīgo e-pastu. Tieši šādiem gadījumiem e-pastā ir paredzēta „Meklēšana”, kas pieejama vairākos variantos:

  • Meklēt visus e-pastus no konkrēta nosūtītāja

    Jaunā funkcionalitāte, kas parādījās e-pastā pavisam nesen, ir „meklēt visas vēstules no šī kontakta”. Vēstuļu sarakstā, uzbraucot ar peles kursoru uz e-pasta, parādās meklēšanas piktogramma – palielināmais stikls. Vienreiz uzklikšķinot uz šīs piktogrammas, varēs sameklēt visus e-pastus no šī adresāta tajā mapē, kur jūs esat.

    Šī funkcija ir pieejama arī jebkura e-pasta apskates brīdī. Atverot izkrītošo izvēlni pie kontakta un nospiežot uz punkta „meklēt visas vēstules no šī kontakta”, tiks attēlots visu e-pastu saraksts mapē, kas saņemti no šīs adreses.

  • E-pastu meklēšana mapē – ātrā meklēšana

    Integrēta ātrā meklēšana ir izvietota ekrāna labajā pusē no augšas. Šī meklēšana darbojas vienas mapes robežās un parāda jebkuras sakritības, kas tiks atrastas e-pasta tēmā vai nosūtītāja adresē.

  • E-pastu meklēšana visā pastkastītē – paplašinātā meklēšana

    Ja nepieciešams atrast e-pastu visā pastkastītē, labākais risinājums būtu paplašinātā meklēšana, kas ļauj sameklēt interesējošo vēstuli pēc viena vai vairākiem uzdotiem parametriem. Paplašinātā meklēšana ļauj meklēt e-pastu visā pastkastītē vai tikai izvēlētajās mapēs.

    Iespējams meklēt e-pastus ne tikai pēc nosūtītāja, saņēmēja, temata, satura vai saņemšanas datuma, bet arī pēc iezīmēm: „vecie”, „jaunie”, „atbildētie”, „neatbildētie”, „svarīgie” vai „nesvarīgie”.

Vairāk par meklēšanas iespējām lasiet sadaļā Palīdzība.


Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.