Izmanto priekšrocības, ko sniedz Inbox elektroniskais kalendārs!


oktobris 25,2016

    Portāls Inbox.lv turpina pilnveidot un paplašināt savu produktu klāstu! Tagad mūsu lietotājiem ir pieejams jauns produkts – Inbox Calendar! Inbox elektroniskais kalendārs ir mūsdienīga alternatīva papīra kalendāram – tajā var plānot sapulces, tikšanās un dažādus pasākumus, saņemt atgādinājumus par tiem un koplietot kalendāru ar savu ģimeni, radiem, draugiem vai darba kolēģiem!

    Aizvien vairāk pasaules iedzīvotāju savā ikdienā izvēlas izmantot elektronisko nevis tradicionālo papīra kalendāru un neapšaubāmi – elektroniskā kalendāra izmantošana ir daudz ērtāks un vienkāršāks veids kā plānot savu ikdienu.

Ieguvumi, ko sniedz Inbox elektroniskā kalendāra izmantošana :

• Iespēja vairākkārtīgi veikt izmaiņas izveidotajos pasākumos. Jums vairs nebūs jāķēpājas papīra kalendārā ik brīdi, kad vēlēsieties izmainīt savu ierakstu!

• Pasākumu koplietošana ar citiem cilvēkiem. Šī funkcija ir īpaši noderīga brīdī, kad tiek plānots kāds kopīgs pasākums, piemēram, sapulce ar darba kolēģiem.

• Atgādinājuma ziņas saņemšana par kādu no kalendārā pievienotajiem pasākumiem. (Atgādinājuma ziņas ienāks Jūsu pastkastītē vēstules veidā).

Šī ir pirmā Inbox Kalendāra versija, un jāatzīmē, ka ar katru nākošo produkta versiju tas kļūs aizvien ērtāks un sniegs aizvien jaunas noderīgas iespējas!

Lai sāktu lietot Inbox Calendar, ienāciet savā pastkastītē un rīkjoslā izvēlaties sadaļu Kalendārs!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.