Inbox.lv Atvērto durvju diena 2017


maijs 12,2017

      Jau 10. gadu pēc kārtas, jauniešu karjeras portāls Prakse.lv rīkoja projektu “Uzņēmumu atvērto durvju nedēļa”, kuras laikā studentiem, absolventiem un skolēniem bija iespēja doties ekskursijās uz uzņēmumiem, lai noskaidrotu sev piemērotāko profesiju karjeras veidošanai, iepazītu lieliskākos darba devējus un pieteiktos praksei. Arī šogad, vadošais pašmāju portāls Inbox.lv ņēma dalību šajā projektā un pie sevis īpaši uzņēma 8  jauniešus vecumā no 17 līdz 28 gadiem, kuri dienas ietvaros devās ekskursijā pa uzņēmuma telpām Matrožu ielā 15, novēroja mūsu augsti kvalificēto profesionāļu ikdienas darbu norises, iepazinās ar prakses un darba iespējām, kā arī – noklausījās prezentācijas, kuras īpaši viņiem bija sagatavojuši visu Inbox.lv departamentu vadītāji.

      Jautādami, kā vienā teikumā varētu noraksturot savus iespaidus par uzņēmumu, jaunieši atbildēja, ka “Inbox.lv ir vieta uz kuru gribas atgriezties!

 Atvērto durvju dienas – tā ir lieliska iespēja iepazīties ne tikai ar dzīvi iekš Inbox.lv, bet arī uzzināt par nākotnes iespējām, kuras piedāvā viens no pašmāju mīlētākajiem portāliem!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.