Atveriet sludinājumu pasauli uz PP.lv!


marts 4,2024

No 2020. gada Inbox.lv piedāvā profesionālu servisu reklāmas sludinājumu publicēšanai dažādās kategorijās – PP.lv.

Portāls PP.lv vai, kā to bieži sauc, “Pērc un Pārdod”, ir ērta online vieta, kurā jūs varat bezmaksas publicēt sludinājumus. Serviss piedāvā plašu kategoriju klāstu, lai katrs lietotājs varētu atrast ideālu kategoriju savam sludinājumam.

Nekustamais īpašums: šeit jūs varat publicēt sludinājumus par dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma pārdošanu vai izīrēšanu, zemes gabaliem un mājām. Ja Jūs esat garāžas vai pārvietojamo māju īpašnieks vai vēlaties pārdot savu mežu, jūsu sludinājums tiks publicēts arī šajā kategorijā. Lai vieglāk atrastu vēlamo īpašumu, iesakām izmantot navigācijas karti.

Pirtis Dzīvokļi Moduļu mājas

Transports un tehnika: automašīnu, motociklu, traktoru un pat gaisa transporta pārdošana vai noma, kā arī rezerves daļu un piederumu meklēšana jebkuram transportlīdzeklim – tas viss ir pieejams šajā kategorijā, ieskaitot kravu transportēšanas un piegādes pakalpojumus.

Apģērbs, apavi: kategorija, kurā var pievienot sludinājumus apģērbu, apavu pārdošanai, kā arī iegādāties darba apģērbu vai ekskluzīvas apģērbu kolekcijas un aksesuārus īpašiem gadījumiem. Ja šujat drēbes un vēlaties pārdot vai mainīt tās, tad šī kategorija ir paredzēta jums.

Bērniem: plašs preču klāsts mazuļiem un bērniem dažādā vecumā: rotaļlietas, rati, bērnu šūpoles un batuti, autosēdekļi, preces skolai, bērnu apģērbi un apavi, mēbeles bērnistabai, kā arī informācija par pulciņiem un piedāvājumiem vasaras nometnēm.

Rotaļlietas Rati Viss skolai

Celtniecība: sadaļa, kurā var atrast visu nepieciešamo būvniecības darbu veikšanai. Šeit ir iespējams bezmaksas publicēt sludinājumus par būvmateriāliem un instrumentiem. Tāpat piedāvā speciālās tehnikas nomu, kā arī remonta, apdares un interjera dizaina pakalpojumus.

Dzīvnieki: kategorija mājdzīvnieku pārdošanai un pirkšanai, kā arī informācija par dažādiem aprūpes pakalpojumiem. Suņi, kaķi, kaķēni, papagaiļi, zivtiņas un eksotiskie dzīvnieki, ieskaitot arī veterinārārstu pakalpojumus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šeit ir sludinājumi bezsaimnieku dzīvniekiem, kas meklē mājas.

Kaķi Eksotiskie dzīvnieki Suņi

PP.lv arī piedāvā tādas kategorijas kā “mājāi“, “dārzam“, “preces pieaugušajiem 18+” un sadaļu “elektrotehnika“, kur var iegādāties telefonus, datorus, sadzīves tehniku un remonta pakalpojumus.

Un, protams, kategorija “Atdot, maina, dāvina“, kur jūs varat ievietot bezmaksas sludinājumu par jebkuru produktu, kas jums vairs nav vajadzīgs, bet var būt noderīgs citiem cilvēkiem.

Pievienojiet sludinājumus PP.lv portālā un dalieties ar saviem piedāvājumiem ar visiem!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.