Inbox Mail e-pasta mobilās aplikācijas jaunā versija: izmaiņu pārskats


februāris 18,2013

Jau pēc diviem mēnešiem kopš Inbox Mail e-pasta mobilās aplikācijas palaišanas Inbox.lv komanda ir sagatavojusi jauno produkta versiju ar paplašinātu funkciju klāstu un modernizētu dizainu.

Izmaiņas skārušas galveno ekrānu ar ziņojumu sarakstu mapē. Modernizēta nosūtītās vēstules piktogramma – tā ir zaļa pa kreisi vērsta bultiņa. Parādījušās jaunas pārsūtīto un svarīgo vēstuļu piktogrammas – violeta pa labi vērsta bultiņa un sarkana izsaukuma zīme. Blakus katrai vēstulei pievienots jauns izvēles elements – tagad varēs atzīmēt un dzēst vairākas vēstules uzreiz. Teksta pogas meklēšanai un jaunās vēstules rakstīšanai tika nomainītas ar piktogrammām un izvietotas ekrāna augšā.

Vēstules lasīšanas ekrānā kļuva pieejamas jaunas funkcijas: pārsūtīt vēstuli (Forward) un atbildēt visiem adresātiem uzreiz (Reply All). Atzīmēsim arī, ka poga “Reply All” tiek rādīta tikai gadījumā, ja vēstulē tika norādīts vairāk par vienu lietotāju. Vietas taupīšanai sākotnēji tiek rādīta tikai svarīgākā informācija, taču nepieciešamības gadījumā vienmēr varēs aplūkot pilnu informāciju par visiem adresātiem un nosūtītāju, nospiežot linku „Vairāk”. Ja vēstulē ir pielikumi, pašā augšā ir pieejama informācija par pievienoto failu skaitu. Teksta pogas vēstuļi šķirstīšanai tika nomainītas ar intuitīvākām piktogrammām – bultiņām uz leju un uz augšu.

Pēc noklusējuma visu ienākošo vēstuļu lasīšana notiks HTML formātā. Šis parametrs tika iekļauts mobilās aplikācijas uzstādījumos – nepieciešamības gadījumā vienmēr varēs pāriet uz teksta formātu (TXT). Ja atver vēstuli TXT formātā, katras vēstules beigās būs poga, kas ļaus pāriet uz HTML formātu.

Rakstot atbildi vai jaunu vēstuli, tagad ir iespējams pievienot adresātu CC vai BCC lauciņā. Var pievienot adresi arī no kontaktu saraksta, taču aktuālajā versijā tiek attēloti kontakti tikai no tālruņa piezīmju grāmatiņas. Rakstot atbildi vēstulei, vienmēr varēs aplūkot pilnu vēstules saturu, nospiežot linku „Rādīt oriģinālu”.

Ceram, ka šī versija gūs mūsu lietotāju uzticību un labās atsauksmes.

Inbox.lv turpina izstrādāt jaunas e-pasta mobilās aplikācijas versijas, kas uzlabos darbu ar kontaktiem, ļaus ielikt vēstulēs pielikumus un sāks ziņot par jaunu vēstuļu saņemšanu.

P.S. Atgādinām, ka Inbox Mail mobilā aplikācija ir pieejama linkā http://m.inbox.lv, bet Android un iPhone īpašnieki var uzstādīt to savā telefonā, izmantojot Google Play un App Store. Mobilo aplikāciju var lejupielādēt arī pēc saites http://m.inbox.lv/inbox.apk.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.