Uzlabojumi vēstuļu sūtīšanas formā daudz ērtākai e-pastu rakstīšanai


novembris 5,2013

Pasaulē ikdienas tiek nosūtīti vairāk nekā 180 miljardu e-pastu, lēš „Radicati Group” savā pētījumā. E-pastu sūtīšanai jābūt ērtai un vienkāršai, tāpēc „Inbox.lv” ir uzlabojis savu vēstuļu sūtīšanas formu. Tagad mūsu lietotāji varēs pilnībā koncentrēties uz vēstules saturu, nebēdājot par tehniskām detaļām vai risku pazaudēt informāciju.

Vēstuļu sūtīšanas forma ir papildināta ar „Drag&Drop” funkciju – tagad failus, kurus vēlies pievienot sūtāmajam e-pastam, vari vienkārši „ievilkt” e-pastā tieši no datora darbvirsmas. Tāpat iespējams pievienot vairākus failus uzreiz.

Par prieku mūsu e-pasta lietotājiem, turpmāk būs pieejama arī e-pastam pievienoto attēlu priekšskatījuma funkcija jeb „preview”. Tā lieti noderēs reizēs, kad no liela no fotogrāfiju daudzuma jāatlasa un jānosūta vien dažas, jo tās varēs pārbaudīt, vai vēstulei ir pievienoti visi un tiešām tie foto, ko vēlies nosūtīt. Savukārt nosaukumu var redzēt novietojot peles kursoru uz attiecīgā faila.

Atgādinām, ka „Inbox.lv” nodrošina unikālu iespēju vienā e pastā nosūtīt līdz 50 MB „smagus” failus. Lietotāju ērtībai tagad, pievienojot failus, uzreiz var redzēt, cik ir to kopējais izmērs un cik vietas vēl ir atlicis.

Tāpat palīdzīgu roku nejaušu kļūdu novēršanā sniegs vēstuļu sūtīšanas formas krāsu shēma. Tagad visas funkcijas, kuras apzīmē dažādās atcelšanas vai dzēšanas darbības, ir sarkanā krāsā. Tā kā tagad tās būs daudz vieglāk pamanāmas, būtiski samazināta varbūtība, ka nevēlama darbība tiks veikta nejauši. Savukārt, atzīme „Pieprasīt atskaiti par izlasīšanu” ir pārvietota uz rīkjoslu augšpusē.

Veiksmīgu e-pastu rakstīšanu!

Šis ieraksts tika publicēts Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.