Inbox Mail: jauni smaidiņi, kontaktu sadaļa un cits!


jūnijs 16,2015

Jaunajā Inbox Mail versijā, kas pieejama kopš šīs vasaras sākuma, tika izdarīti ne tikai tehniski uzlabojumi, bet pievienoti arī daži patīkami sīkumi, kam noteikti jāiepriecina inbox.lv lietotāji.

Tiem, kas nevar iedomāties pastu bez smaidiņiem, steidzamies paziņot, ka jaunajā Inbox Mail versijā smaidiņi ne tikai atjaunoti un kļuvuši „draudzīgāki” – ir palielinājies arī to skaits. Iepriekšējā 21 smaidiņa vietā pašlaik ir pieejami veseli 84! Pievienoto vietā ir arī tādi, kas no pirmā acu uzmetiena izskatās pavisam neierasti, jo tie ir melnbalti.

Modernizēts arī redaktors, kas tiek izmantots teksta formatēšanai, rakstot e-pastus. Tas piedāvā lietotājiem divas jaunas funkcijas:
Attēla ievietošana e-pastā. Izmantojot šo opciju, bilde tiks nevis pievienota kā pielikums (t.i., atsevišķs fails), bet ievietota pašā e-pasta vidū.
Ātra tabulas pievienošana e-pastiem.

Ja tiks atvērts e-pasts ar pielikumiem, ir redzamas divas jaunas piktogrammas, kas nomainījušas testa pogas:
pielikumu atveide saraksta veidā,
pievienoto failu iepriekšējā caurskatīšana (Preview).

Papildus tika uzlabota ļoti svarīga funkcija – e-pasta automātiska saglabāšana. Ja kāda iemesla dēļ (nejauši tika aizvērts pasts vai vēstules rakstīšana forma, pārtrūka interneta savienojums u.c.) e-pasts netika veiksmīgi nosūtīts saņēmējam, tagad to varēs atrast mapē „Melnraksti”. Visi nepabeigtie lietotāja e-pasti automātiski tiek saglabāti tieši tur.

Inbox Mail pastā tagad darbojas jauns produkts Inbox Contacts, kā rezultātā ir uzradušās šādas izmaiņas e-pasta rakstīšanas formā, strādājot ar kontaktiem:

  • Kontaktu panelim labajā pusē tika likvidēts kontaktu skaita attēlošanas ierobežojums – tagad tiek rādīti visi kontakti no lietotāja adrešu grāmatas.
  • Visi kontakti, kas tiek pievienoti e-pastam, tagad ir rediģējami! Nospiežot uz kontakta, parādās izkrītošā izvēlne, kas ļauj rediģēt, dzēst un caurskatīt informāciju par pievienoto elektronisko adresi.
  • Pievienots jauns nepareizi ievadītu elektronisko adrešu vizuālais atveidojums – visas šādas adreses tiks attēlotas sarkanā krāsā, kā rezultātā kļūdas būs labāk pamanāmas lietotājam.
  • Tika ieviests ierobežojums – vienam e-pastam var pievienot ne vairāk par 250 adresēm. Ja šis limits tiks pārsniegts, lietotājs saņems attiecīgu brīdinājumu – tas būs redzams ekrānā.

Nobeigumā daži vārdi par funkciju, kas jau kādu laiku ir pieejama un dažreiz joprojām izraisa mūsu lietotāju jautājumus –, e-pastu ar punktētu līniju vēstuļu sarakstā. Ar šādu līniju tiek izcelts e-pasts, ko lietotājs nupat ir caurskatījis. Pārejot no mapes mapē vai no viena e-pasta pie otra, ar šādu apzīmējumu vienmēr varēs atrast pēdējo e-pastu, kas bija atvērts attiecīgajā direktorijā.

Ceram, ka minētie uzlabojumi būs pa prātam inbox.lv lietotājiem un padarīs darbu ar e-pastiem vēl vieglāku un ērtāku!




Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.