Aizsargā savu Inbox lietotāja kontu, izmantojot divu faktoru verifikāciju!


augusts 4,2016

    Lielākā daļa mūsu portāla lietotāju savā e-pasta kastītē saņem dažādas ziņas, kas satur konfidenciālu informāciju, piemēram, elektroniskos pakalpojumu rēķinus, kuros savukārt pieejami dati par Jūsu dzīves vietu, mobilo tālruni un citām svarīgām lietām. Mūsdienās, tā dēvētie hakeri uzlauž gan atsevišķas pastkastītes, gan veselus e-pastu tīklus. Pēc iekļūšanas sistēmā viņi nozog konfidenciālus datus vai no Jūsu profila izplata surogātpastu. Inbox.lv smagi strādā lai pasargātu Jūsu lietotāju profilus.

    Pašlaik, mēs izmantojam šādus drošības pasākumus:

• Saviem lietotājiem piedāvājam ievadīt paroli, kuras minimālais garums ir 6 simboli
• Mums ir vārdnīca ar vārdiem vai regulāri izmantotām parolēm, ko mēs neļaujam izvēlēties
• Drošības nolūkos, mēs ik pa laikam atgādinām saviem lietotājiem atjaunot paroli
• Ja parole ir nepareizi ievadīta 4 reizes, mēs prasām atpazīt un uzrakstīt tekstu
• Lai atjaunotu paroli, lietotājam ir jāatbild uz savu slepeno jautājumu
• Mums pastāv IP adrešu ierobežojumi
• Mēs darbojamies HTTPS datu šifrēšanas režīmā
• Pavisam nesen esam ieviesuši arī funkciju, kas brīdina lietotāju par savas paroles sūtīšanu citām personām. Lasiet par to šeit
• Ja kāds mēģina nomainīt Jūsu paroli, mums ir darbību skaita ierobežojumi
• Lietojot e-pastu caur kādu no pasta progrmmām, Inbox piedāvā drošu datu apmaiņas protokolu, kas atbalsta šifrēšanu
• Inbox neļauj saviem lietotājiem atvērt nedrošas saites, kuras saņemtas lietotāja ienākošajās e-pasta ziņās
• Lai ātri un viegli varētu veikt paroles atjaunošanu, mēs piedāvājam lietotājiem izmantot vienu no nedaudzajām paroles atjaunošanas metodēm – atjaunot paroli ar mobilās ierīces palīdzību, vai izmantojot alternatīvo e-pastu.

Rūpējoties par Jūsu datu drošību, tagad esam izveidojuši vēl vienu ļoti efektīvu konta papildus drošības līmeni – divu faktoru verifikāciju.

  Divu faktoru verifikācija palīdz novērst dažādus nelabvēļu uzbrukumus un izslēdz iespēju, ka kāds varēs meklēt vai nozagt Jūsu paroli. Īpaši gadījumos, kad Jūs izmantojiet vienu un to pašu paroli dažādās vietnēs, lejupielādējot dažādas programmas no interneta, izmantojot publiskos datorus vai atverot e-pasta vēstulēs saņemtos linkus.

  Kas tas ir?

Divu faktoru autentifikācija ir Jūsu lietotāja konta papildus aizsardzības līmenis, kas novērš uzlaušanas un zādzības mēģinājumus. Šī autentifikācija tiek realizēta, izmantojot kodu ģenerēšanas lietotni , kura tiek uzstādīta Jūsu telefonā un piesaistīta konkrētam lietotāja kontam.

  Kā tas strādā?

Pēc būtības, tā ir divu etapu ielogošanās Jūsu pastkastītē: pirmajā etapā Jūs kā parasti ievadiet savu lietotājvārdu un paroli, savukārt, otrajā, Jums jāievada vienreizējo ģenerēto kodu, ko iegūstat, izmantojot kodu ģenerēšanas lietotni – iestatītu Jūsu mobilajā tālrunī priekš Jūsu lietotāja konta.

Divu faktoru autentifikācijai var izmantot jebkuru mobilo tālruni, neatkarīgi no tā modeļa vai operētājsistēmas. Galvenais noteikums ir iespējamība instalēt kodu ģenerēšanas lietotni.

  Kā pieslēgt šo funkciju?

Lai pieslēgtu divpakāpju verifikāciju, Jums nepieciešams:

1) Instalēt kodu ģenerēšanas lietotni Jūsu mobilajā tālrunī
2) Piesaistīt kodu ģenerēšanu savam lietotāja kontam

Sīkāk par to, lasiet šeit

                    

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.