3 MAĢISKĀS POGAS


septembris 20,2016

Ērtāks ikdienas darbs ar e-pastiem.

Inbox.lv komanda turpina gādāt par lietotāju ērtībām. Lai ekonomētu Jūsu laiku, esam izveidojuši trīs jaunas funkcijas ikdienas darbam ar inbox.lv e-pastiem. Katram e-pastam ar “izkrītošo izvēlni” tika pievienota palīgjosla ar 3 pogām, kuras pilda sekojošas funkcijas:

Sarakstes parādīšana;
Vēstuļu atrašana no konkrēta kontakta;
Ātrā izdzēšana.

SARAKSTES PARĀDĪŠANA

Vēstuļu sarakstā, novietojot peles kursoru uz e-pasta, parādās piktogramma – aploksnes. Vienreiz uzklikšķinot uz šīs piktogrammas, parādās visi e-pasti, kas iesaistīti sarakstes ķēdītē. Visi e-pasti sagrupēti pēc mapēm “Ienākošie” un “Izsūtītie”. Ķēdīte veidojas pēc principa “saistītie adresāti”. Tas nozīmē, ja Jūs pārsūtāt , atbildat, t.i., operējat ar vienu un to pašu vēstuli, pat mainot vēstules tematu, saturu vai adresātus, visi iesaistītie e-pasti būs tajā sarakstē. Īsa video pamācība zemāk.

                  

VĒSTUĻU ATRAŠANA NO KONKRĒTA KONTAKTA

Šī funkcija ir pieejama, novietojot peles kursoru uz e-pasta. Parādās piktogramma lupa. Atverot izkrītošo izvēlni pie kontakta un nospiežot uz „Vēstuļu atrašana no konkrēta kontakta” (lupa), tiks parādīts visu e-pastu, kas saņemti no šī sūtītāja, saraksts mapē. Īsa video pamācība zemāk.

                  

ĀTRĀ IZDZĒŠANA

Vēstuļu sarakstā, novietojot peles kursoru uz e-pasta, parādās dzēšanas piktogramma – miskastīte. Vienreiz uzklikšķinot uz šīs piktogrammas, iespējams izdzēst konkrēto e-pastu, to pat neatverot. Īsa video pamācība zemāk.

                  

Mēs esam atvērti Jūsu ierosinājumiem un inovācijām un ceram, ka jaunās funkcijas kļūs par īsceļu, kas padarīs Jūsu ikdienas darbu ar e-pastu ērtāku un vienkāršāku.

Ja tomēr rodas jautājumi, zvaniet mums 82000 vai +371 67359626 – mēs Jums palīdzēsim.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.