Jaunums: E-pasta paziņojumi uz Jūsu darba virsmas!


novembris 10,2016

   Ja Jūs esat aktīvs Inbox e-pasta izmantotājs un bieži vien gaidot kādu svarīgu vēstuli pārbaudiet savu pastkastīti ik pēc pāris minūtēm – ar prieku Jums vēlamies paziņot, ka tagad ikvienam inbox e-pasta lietotājam ir pieejama jauna īpaši noderīga funkcija, kas turpmāk ļaus Jums vienlaicīgi darboties interneta vidē un tajā pašā laikā bez atkārtotas ienākšanas savā pastkastītē, saņemt paziņojumus par e-pastā ienākošajām jaunajām ziņām.

    Inbox e-pasta serveris spēj nodrošināt ātru ziņojuma nosūtīšanu neatkarīgi no tā, vai ziņas saņēmējs atrodas blakus, vai pavisam citā pasaules daļā, taču neskatoties uz šo ātro datu pārraidi, joprojām, lai saņemtu atbildes ziņu uz savu vēstuli daudziem nākas gaidīt vairākas stundas vai pat dienas. Tieši šī iemesla pēc mēs Jums piedāvājam izmantot desktop paziņojumus. Kādēļ? Jo tas ir ērts veids, kā paātrināt komunikācijas laiku! Tiklīdz Jūsu pastkastītē ienāks kāda jauna vēstule, uz Jūsu datora darba virsmas parādīsies neliels paziņojuma logs kreisajā ekrāna pusē un tādējādi Jūs vienmēr būsiet informēts/-a par savas pastkastītes saturu!

Kā ieslēgt un izslēgt Desktop paziņojumus, lasiet šeit.

Jāatzīmē, ka šī funkcija ir aktīva izmantojot visas populārākās pārlūkprogrammas, piemēram, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer u.c., izmantojot to jaunākās versijas.

               

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.