Vadības pogas un spēles apraksti Inbox Games sadaļā!


novembris 17,2016

   Inbox.lv vēlas izteikt pateicību visiem aktīvajiem spēļu spēlētājiem un ar prieku paziņot par vairākām jaunām funkcionalitātēm, kas turpmāk padarīs spēļu spēlēšanu vēl ērtāku, interesantāku un aizraujošāku!

   Ikvienam no mums ir zināms, ka katrai spēlei ir savi noteikumi un savas vadības pogas ar kurām ir iespējams gan pārvietoties, gan veikt dažādas darbības, piemēram, lekt, nomērķēt, šaut u.tml. Lai Jums – spēlētājiem būtu vieglāk un ātrāk saprast kā ir jāspēlē šī spēle, pievērsiet uzmanību jaunajām norādītajām vadības pogām, kas atrodas katras spēles labajā pusē. Savukārt, lai spēles spēlēšanu padarītu vēl interesantāku, turpmāk, pirms katras spēles iesakām Jums izlasīt īsu aprakstu par spēles būtību, mērķi un Jūsu galveno uzdevumu tajā.

 Ja Jums ir iepatikusies kāda spēle, kuru vēlaties ieteikt arī saviem draugiem – koplietojiet to portālā draugiem.lv, facebook.com, twitter.com, vai vienkārši nosūtiet to draugam personīgā vēstulē, bet ja Jūs vēlaties novērtēt spēli – ielieciet tai atzīmi no 1 – 5 zvaigznītēm.

                  

Ienāciet sadaļā Inbox Games un spēlējiet populārākās mini un online spēles bez maksas!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.