Pieslēdzies savai Inbox pastkastītei izmantojot Facebook vai Twitter kontus!


novembris 22,2016

     Mūsdienās, aizvien vairāk interneta lietotāju izvēlas autorizēties dažādās mājaslapās izmantojot savus sociālo portālu kontus. Viena konta izmantošana vairākās vietnēs sniedz iespēju ne tikai izvairīties no nevajadzīgas reģistrācijas, bet arī ievērojami paātrināt autorizācijas procesu.

     Ņemot vērā to, ka inbox.lv lietotāji aktīvi izmanto sociālos portālus, mūsu komanda ir izveidojusi vēl vienu inbox.lv konta autorizācijas un reģistrācijas metodi, kuru var īstenot izmantojot portālus facebook.com un twitter.com.

     Ja Jūs vēlaties izveidot jaunu inbox.lv pastkastīti, Jums ir jāizvēlas attiecīgais sociālais portāls, kura konts tiks izmantots reģistrācijai. Ja Jūs jau esat reģistrējies inbox.lv un turpmāk, autorizācijai vēlaties izmantot facebook vai twitter kontu, tad ienāciet sadaļā “Profils” – “Alternatīvais lietotājvārds” un norādiet, kādu kontu turpmāk vēlaties izmantot autorizācijai savā pastkastītē.

Ņemiet vērā, ka pieslēdzot alternatīvo lietotājvārdu, iepriekšējā piekļuve e-pastam (lietotājvārds un parole) joprojām būs pieejama. Tas nozīmē to, ka lietotāji, kuri savam inbox kontam pievienos alternatīvo lietotājvārdu, turpmāk, lai ienāktu savā inbox.lv kontā varēs izmantot vienu no diviem autentifikācijas veidiem:

  • pieslēgties izmantojot savu lietotājvārdu un paroli (standarta metode)
  • pieslēgties izmantojot Facebook.com vai Twitter.com (alternatīvā lietotājvārda metode).

Lai iegūtu detalizētāku informāciju par to, kā pievienot alternatīvo lietotājvārdu savai inbox pastkastītei, lasiet šeit

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.