Inbox Calendar Jūsu tālrunī!


decembris 26,2016

      Kalendārs ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa – tajā mēs mēdzam atzīmēt svarīgas tikšanās, telefona zvanus, uzdevumus, pasākumus u.c. mums svarīgas lietas. Daudziem cilvēkiem katra jauna diena sākas tieši ar kalendāra pārskatīšanu, jo kalendārā mēs varam aplūkot visas mūsu ieplānotās darbības un ķerties klāt pie to izpildes.

Inbox komanda piedāvā savu Kalendāra versiju, kura sniegs iespēju plānot gaidāmās sanāksmes un pasākumus, un, kas svarīgi, vienmēr būs Jums pie rokas – mobilajā tālrunī, planšetdatorā, Jūsu portatīvajā datorā vai kādā citā ierīcē!

Kā tas strādā?

Inbox Calendar ir pieejams apmeklējot adresi https://calendar.inbox.lv vai nospiežot pogu “Kalendārs”, kura atrodas Jūsu pastkastītes Inbox Mail augšējā rīkjoslā. Web-versija piedāvā trīs kalendāra attēlošanas veidus – diena, nedēļa un mēnesis. Lapas kreisajā pusē Jūs varat aplūkot Jums pieejamos kalendārus. Katrā kalendārā pievienotie notikumi tiek attēloti savā krāsā, lai būtu vieglāk orientēties grafikā.

Kad Jūs izveidojat jaunu pasākumu, Inbox pēc noklusējuma šo pasākumu ievieto pirmajā kalendārā, kas redzams kreisajā rīkjoslā. Lai Jums būtu ērtāk plānot savu ikdienu, veikt un aplūkot kalendāra ierakstus, visbiežāk izmantoto kalendāru (kuru Jūs izmantojat darba vai personīgajām vajadzībām) uzstādiet kā pirmo. Lai to izdarītu, ienāciet kalendāra Iestatījumos un ar datora peles labās pogas palīdzību pārvelciet nepieciešamo kalendāru uz augšu vai leju.

Kā vienu kalendāru var izmantot kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem?

Esi informēts/-a par plānotajiem pasākumiem kopā ar draugiem, ģimeni vai darba kolēģiem! Lai kopīgi izmantotu vienu un to pašu kalendāru, ienāciet kalendārā, kas paredzēts draugiem, ģimenei vai kolēģiem un
Iestatījumu sadaļā nospiediet uz pogas “Koplietot”. Šeit ievadiet pilnu dalībnieka e-pasta adresi un izvēlieties kalendāra piekļuves veidu – “Tikai lasīt” vai “Pilna piekļuve”. Ja izvēlēsieties sniegt pilnu piekļuvi, tad dalībniekam būs iespēja ne tikai aplūkot kalendāru, bet arī veikt izmaiņas pasākumos.

Inbox Calendar Jūsu mobilajā tālrunī!

Pastāv divi veidi kā Jūs varat izmantot Inbox Calendar mobilajā tālrunī un citās ierīcēs.

1. veids (iesakām lietotājiem, kas izmanto tālruņus ar Android operētājsistēmu):

1) Uzinstalējiet Inbox.lv mobilo aplikāciju uz sava tālruņa (Google Play)
2)Ienāciet savā pastkastītē.
3) Pirmajā pierakstīšanās reizē veiciet kalendāra sinhronizāciju vai pārbaudiet vai sinhronizācija ir ieslēgta (Iestatījumi – Sinhronizācija – Kalendāra sinhronizācija Ieslēgta).
4) Pēc sinhronizācijas ieslēgšanas, Inbox Calendar ar visiem pieslēgtajiem kalendāriem un pievienotajiem pasākumiem, automātiski tiks pievienots Jūsu tālruņa Kalendāra aplikācijā.
5) Ja Jūs pievienosiet jaunu pasākumu, rediģēsiet vai dzēsīsiet jau esošu pasākumu mobilajā tālrunī vai Web-versijā, Inbox automātiski atjaunos kalendāru Jūsu ierīcē.

Jūs varat izmantot Inbox Calendar Jūsu mobilajā tālrunī tikai tad, ja esat ienācis savā pastkastītē caur mobilo aplikāciju Inbox.lv. Neaizmirstiet ieslēgt kalendāra sinhronizāciju.

2. veids:

Jūs varat uzstādīt Inbox Calendar sinhronizāciju savā tālrunī izmantojot CalDAV protokolu. CalDAV lietotāja kontu var pievienot tālruņa Iestatījumu sadaļā.

Sinhronizācija Jums sniedz iespēju aplūkot un veikt izmaiņas pasākumos izmantojot Inbox Calendar uz kādas citas kalendāra aplikācijas Jūsu mobilajā tālrunī. Ja tiek veiktas izmaiņas kādā no kalendāra aplikācijām, tās sinhronizēsies tiklīdz Inbox Calendar savienosies ar internetu.

Detalizētāku informāciju par to, kā uzstādīt Inbox Calendar uz visbiežāk izmantotajām programmām (MS Outlook, Thunderbird Lightning, iOs utml.) skatieties sadaļā Inbox Calendar – Kalendāri – Pieslēgt.

Izmanto Inbox Calendar un nekad neaizmirsti par saviem plāniem!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Uncategorized, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.