Inbox.lv pārtrauc e-pasta mobilās versijas atbalstu uz ierīcēm ar OS Android 4.2.2 un zemāk


oktobris 19,2017

    Dažos gadījumos instalējot Inbox.lv e-pasta mobilo aplikāciju, kas iegūta no Play Market veikala, Jūs varat sastapties ar sekojošu paziņojumu “Jūsu ierīce nav saderīga ar šo versiju.”

  Šāds paziņojums var tikt attēlots tādēļ, ka š.g. oktobra mēnesī kompānija SIA “Inbokss” pārtrauca mobilās pasta programmas Inbox.lv darbību uz ierīcēm ar operētājsistēmu Android OS 4.2.2 un vecākām versijām. Šīs izmaiņas neietekmēs esošo ieinstalēto lietojumprogrammu – tā darbosies tā pat kā agrāk, vienīgi nebūs iespējams lejupielādēt atjauninājumus. Ja tomēr Jūs izlemjat atjaunināt šo aplikācijas versiju, tad ņemiet vērā, ka pārinstalējot Inbox.lv lietojumprogrammu, jaunā instalācija automātiski pārbaudīs Jūsu tālruņa operētājsistēmas versiju un ja tā būs mazāka vai vienāda ar Android OS 4.2.2, tad diemžēl šī instalācija nebūs iespējama.

 Vēlamies atzīmēt, ka šis lēmums tika pieņemts saistībā ar jaunu metožu ieviešanu lietotāju drošības līmeņa paaugstināšanai, tāpat arī jāatzīmē, ka integrēt jaunas funkcijas un uzlabojumus vecajā operētājsistēmas versijā kļūst aizvien grūtāk un reizēm pat neiespējami, bet neesiet apbēdināti – Inbox.lv mobilā lietojumprogramma turpina attīstīties. Pašreiz galvenais uzsvars tiek likts uz Android OS 7.0, 7.1 un arī 8.0 versiju. Jāsaka, ka katrs atjauninājums rada kaut ko jaunu, dažreiz ne tik pamanāmu lietotājiem, bet gan svarīgu no uzticamības, stabilitātes un drošības puses.

 Ja Jūsu tālrunim nav pieejama Inbox.lv aplikācija, tad iesakām pārbaudīt un atjaunināt Android operētājsistēmu. Pēc atjaunināšanas, lūdzu atjauniniet arī lietotni Inbox.lv un labāk konfigurējiet to tā, lai atjauninājumi turpmāk tiktu automātiski instalēti.

 Ja sistēmas atjaunināšana nav iespējama, mēģiniet iestatīt pasta programmu, lai tālrunī varētu strādāt ar savu pastkastīti. Atcerieties, ka papildus labi pazīstamajam POP3, visiem Inbox.lv lietotājiem ir pieejams arī IMAP protokols.

 Ja jums ir nepieciešama palīdzība vai rodas papildus jautājumi – rakstiet mums feedback@inbox.lv vai zvaniet uz tehniskā atbalsta dienesta bezmaksas tālruņa numuru – 82000.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.