Inbox.lv Mobile: iziešanas poga, klusuma režīms un citas izmaiņas Android lietotājiem


decembris 28,2017

Aizejošā 2017. gada pēdējās dienās ir iznācis kārtējais inbox.lv mobilās aplikācijas atjauninājums tālruņiem ar Android operētājsistēmu. Versijā 6.3.51 ir ne tikai tehniski uzlabojumi aplikācijas darbībā, bet arī dažas nelielas izmaiņas dizainā.

Vispirms uzmanība jāpievērš iziešanas pogas jaunajai atrašanās vietai. Agrāk poga atradās izritošajā izvēlnē labajā pusē, bet jaunajā versijā tā ir pārvietota uz kreisās puses izvēlni – zem informācijas par visiem autorizētajiem lietotājiem, paša saraksta beigās pēc punkta „Pievienot jaunu kontu”. Uz labās puses pamatizvēlni pārvietotas iespējas „Izveidot jaunu mapi” un „Atzīmēt visu kā izlasītu”.

Lai izveidotu jaunu mapi, turpmāk Jums būs jāatver mapju kopums, jānospiež un nedaudz jāpatur kursors uz mapes „Ienākošie”. Pēc dažām sekundēm automātiski atvērsies logs, kur būs pieejama iespēja „Izveidot jaunu mapi”.

Lai visas vēstules atzīmētu kā izlasītas, atveriet mapju kopumu, izvēlieties nepieciešamo mapi, piespiediet to un turiet. Pēc dažām sekundēm uz ekrāna atvērsies logs, kur viena no iespējām būs „Atzīmēt kā izlasītu”. Mobilajā pielikumā ar NE sistēmas mapēm iespējamās darbības ir „Pārdēvēt” vai „Izdzēst mapi”. Esiet uzmanīgi! Mapes tiek izdzēstas uzreiz, nenokļūstot „Miskastē”, tādēļ tās nevar atjaunot.

Vēl viens interesants jauninājums, kas ir pelnījis īpašu uzmanību, ir ziņojumu klusuma režīms, kas pēc noklusējuma ir ieslēgts laika periodā no 22.00 līdz 7.00. Tas nozīmē, ka skaņas signāls par jaunajām vēstulēm šajā laika posmā būs atslēgts – uz ekrāna varēs redzēt tikai ikonu ar paziņojumu, bet skaņa naktī vairs netraucēs. Protams, tas ir tikai ieteicamais uzstādījums, nepieciešamības gadījumā katrs lietotājs var mainīt šo laika periodu vai pavisam to atslēgt.

Nobeigumā vēlamies piebilst, ka inbox.lv mobilā aplikācija tagad atbalsta darbu ar operētājsistēmu Oreo (Android 8.0). Lai būtu iespējams pāriet uz šo platformu, tika veiktas lielas tehniskās izmaiņas un aplikācijas 6.3.51 versija ir veiksmīgi palaista lietotājiem. Šobrīd mēs gatavojam palaišanai kārtējos uzlabojumus, no kuriem viens ir Android 8.1 atbalsts.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.