September 15,2011

(Latvian)

Līdz ar skolas gaitu atsākšanos, nacionālais e-dienests Inbox.lv ir uzsācis kampaņu, lai piesaistītu Latvijas skolēnus kā e-pasta un citu Inbox.lv pakalpojumu lietotājus. Ja skolēns vēl nav reģistrējies Inbox.lv, viņš tiek mudināts to izdarīt līdz 30.septembrim, jo starp visiem aktīvajiem Inbox.lv lietotājiem skolas vecumā tiks izlozēti 100 MP3 mūzikas atskaņotāji.

Septembrī skolēni tiek aicināti aktīvāk izmantot Inbox.lv plašās iespējas, tai skaitā ne tikai e-pastu, bet arī parādīt skolas biedriem savas jaunākās fotogrāfijas “Inbox Foto” galerijās, pārsūtīt draugiem liela apjoma failus caur “Inbox Files”, pēc stundām atpūsties ar “Inbox Games” vai asināt prātu ar “Inbox Smart”, kā arī izbaudīt “Inbox Fun” smieklīgās anekdotes, fotogrāfijas un videoklipus.

“Mums jau savlaicīgi ir jāpieradina skolēnus lietot e-pastus. Pieaugušajiem šis saziņas veids lielas pašsaprotams, taču bērni e-pasta vietā bieži izmanto sociālos tīklus, tāpēc mūsu rūpes par skolēniem ir ne tikai savtīgas, bet domājot par e-pasta ilgtspēju,” uzskata Inbox.lv mārketinga vadītāja Elizabete Piuse, atgādinot, ka piemēram Facebook izveidotājs Marks Cukerbergs iepriekš bija prognozējis, ka ar laiku e-pasta funkcijas pilnībā pārņems sociālie tīkli.

“Mēs šobrīd pamatoti lepojamies ar to, ka vairums Latvijas iedzīvotāju savu privāto e-pastu atver Inbox.lv, taču, domājot par nākotni, mums jādomā arī par to, kā piesaistīt skolēnus, jo pēc gadiem desmit šodienas skolēni būs Inbox.lv aktīvākā auditorija,” stāsta Elizabete Piuse.

Daudziem esošajiem Inbox.lv lietotājiem ir arī darba e-pasts, gan arī vēl kāds e-pasts citur, taču atšķirībā no mobilā telefona numura vai pat mājas adreses, e-pasta lietotāja vārds tiek mainīts daudz retāk. Tāpēc ir ļoti svarīgi būt kā pirmajam, jo tiklīdz e-pasta adrese jau paziņota un sākuši pienākt pirmie e-pasti, lietotājs vairs nevēlas mainīt ne savu e-pasta adresi un arī ne e-pasta pakalpojuma sniedzēju.

Veidojot e-pasta lietotājvārdu, Inbox.lv iesaka izmantot vārda un uzvārda kombināciju, kā arī izvairīties no mīļvārdiņu un iesauku lietošanas. Iespējams, ka e-pasts tiks izmantots ne tikai privātai sarakstei, bet arī lai, piemēram, pēc gadiem uzrunātu potenciālo darba devēju, vai tas būs nepieciešams cita veida oficiālai sarakstei.

 

This entry was posted in Press releases. Bookmark the permalink.

Comments are closed.