Dodieties atvaļinājumā? Izmantojiet uzlaboto pastkastītes autoatbildētāju!


jūlijs 7,2016

Atrodoties atvaļinājumā, Jūs joprojām saņemat ienākošās ziņas savā e-pasta kastītē, taču visbiežāk, atbildiet uz tām tikai pēc atvaļinājuma beigām. Bieži vien, ziņu sūtītāji nezina, ka neesat sasniedzams/-a un turpina gaidīt no Jums atbildi.

Tieši šādām situācijām ir iespējams izmantot pastkastītes autoatbildētāju. Nesen tika veikta autoatbildētāja funkcionalitātes uzlabošana – tagad autoatbildētājs ir vēl ērtāk izmantojams!

Aktivizēt automātisko atbildētāju var ienākot savas e-pasta kastītes Iestatījumi, sadaļā “Atvaļinājums & autoatbildētājs” nospiežot “Izveidot”. Jums ir jāaizpilda visus nepieciešamos logus (temats, ziņojums, sākums, beigas un dienu skaits starp auto atbildēm vienam sūtītājam).

Katrai personai, kas šajā laika periodā ir nosūtījusi Jums ziņu, atnāk viens atbildes e-pasts no automātiskā atbildētāja. Ja šī atvaļinājuma laika periodā kāds, kas jau ir saņēmis informatīvu ziņu, ka neesat sasniedzams/-a tomēr nosūtīs Jums vēl vienu ziņu – šis adresāts atkārtoti saņems e-pastu no automātiskā atbildētāja.

Lai saglabātu visas izmaiņas, ir svarīgi nospiest pogu “Saglabāt”, pretējā gadījumā, izmaiņas netiks ņemtas vērā. Pēc veiksmīgas autoatbildētāja uzstādīšanas, Jūs jebkurā brīdī varat veikt nepieciešamās izmaiņas nospiežot uz pogas “Rediģēt”.

Automātiskais atbildētājs sāk darboties plkst. 00:00 noteiktā laika posma pirmajā dienā un automātiski atslēdzas noteiktā perioda pēdējās dienas plkst. 23:59

Autoatbildētāja darbības laika periodā, lietotāja profila galvenajā lapā uzrādās informatīvs ziņojums. Šis ziņojums neļauj Jums aizmirst par to, ka autoatbildētājs ir aktīvs un to ir iespējams atslēgt vai rediģēt, ja radusies šāda nepieciešamība.

Izdzēst autoatbildētāju var uzspiežot uz pogas “Izdzēst”, kas atrodas sadaļā “Atvaļinājums & autoatbildētājs”.

Neaizmirstiet par to, ka šī funkcionalitāte var tikt izmantota arī kā papildus reklāma Jūsu pakalpojumiem, precei vai saitei. Sīkāk par to, lasiet šeit

           

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.