Inbox Mail: Pārskati visu saraksti uzreiz!


jūlijs 6,2016

Inbox e-pasta serverī ir pievienota jauna funkcionalitāte ar kuras palīdzību tagad ir iespējams pārskatīt visas ziņas, kas saistītas ar noteiktu saraksti.

Novietojot peles kursoru uz kādas no vēstulēm kura ir saņemta konkrētas sarakstes laikā, uzrādās ikona aploksnes veidā. Nospiežot uz šīs ikonas, atveras visas sarakstes ziņas hronoloģiskā secībā.

Jāatzīmē, ka tiek atlasītas tikai tās ziņas, kas tika izveidotas izmantojot funkciju “Atbildēt” vai “Atbildēt visiem”. Ja uz kādu no e-pasta vēstulēm tiek sastādīta atbildes ziņa izmantojot funkciju “Rakstīt e-pastu”, tad šī vēstule neuzrādīsies konkrētās sarakstes ietvaros.

Atverot ziņu saraksti Jūs varat aplūkot gan iepriekšējās, gan nākošās vēstules, izmantojot bultiņas “Doties uz iepriekšējo/nākošo ziņu”.

Ziņu sarakstes veidošanās turpinās pat tad, kad kāds no sarakstes dalībniekiem nomaina vēstules tematu vai pievieno jaunus dalībniekus.

Šī funkcionalitāte darbojas kā papildus iespēja – joprojām visas ziņas pēc noklusējuma atradīsies attiecīgajā mapē (Ienākošie vai Aizsūtītie), un tiks sakārtotas pēc izsūtīšanas datuma. Sarakstes pārskatīšana paliek Jūsu ziņā – Jūs paši izvēlaties kad pārskatīt visas sarakstes ziņas.


Izmēģiniet!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.