Inbox.lv: Jauni paziņojumi par darbībām lietotāja kontā!


novembris 21,2016

“Drošība pirmajā vietā,” teica Inbox un izveidoja 4 jaunus paziņojumus, kas sniegs papildus aizsardzību pret e-pasta apdraudējumu tiešsaistē!

    Mūsdienās, e-pasts ir viena no tām vietām, kur ikviens mēdz glabāt dažādu personisku un profesionāli svarīgu informāciju. Šī iemesla dēļ ikviens mūsu e-pasta servera lietotājs turpmāk var saņemt informatīvus paziņojumus par dažādām aizdomīgām darbībām lietotāja kontā. Šo paziņojumu galvenais mērķis ir informēt Jūs par dažādām neierastām vai aizdomīgām darbībām pastkastītē. Ikvienam ir svarīgi atcerēties to, ka svešas personas piekļuve Jūsu e-pastam var radīt ne tikai dažādus sarežģījumus, bet arī finansiālus zaudējumus!

    Lai palīdzētu Jums sekot līdzi sava konta drošībai, Inbox nosūtīs e-pasta ziņojumu katru reizi, kad :

  • Jūs vai kāds cits pieprasīs veikt paroles atjaunošanu inbox.lv lietotāja kontam;
  • Tiks pamanīta neparasta pierakstīšanās aktivitāte, piemēram, mēģinājums pierakstīties no neierastas pārlūkprogrammas vai ierīces;
  • Jūsu lietotāja kontam tiks pieslēgta divpakāpju verifikācija.
  • Jūsu lietotāja kontam tiks atslēgta divpakāpju verifikācija.

Ja pēc šāda paziņojuma saņemšanas Jums rodas sajūta, ka kāds iespējams, ir piekļuvis Jūsu pastkastītei, tad drošības nolūkos iesakām Jums veikt šādas darbības :

Svarīgi! Visi paziņojumi ir ieslēgti pēc noklusējuma, taču, ja Jūs tos nevēlaties saņemt – šo funkciju var atslēgt. Kā to izdarīt, lasiet šeit.

Rūpējaties par savas pastkastītes drošību – nekad neatstājiet to atvērtu bez uzraudzības!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.