Inbox.lv Mail – Smaidiņi vēstules tēmā!


februāris 28,2018

      Inbox.lv pasts ir sācis smaidīt! Tā dažos vārdos var pastāstīt par atjaunotā Inbox.lv e – pasta svarīgāko jaunievedumu. Tagad, ja vēstules tēmā būs pareizi ierakstīts smaidiņa kods, Jūs to redzēsiet arī savā pastkastītē neatkarīgi no tā, kurā mapē atrodaties.

      Šo funkciju nevar atslēgt. Smaidiņu izskats un dizains var nedaudz atšķirties atkarībā no izmantotās operētājsistēmas, bet lai krāsainie smaidiņi parādītos vēstules tēmā, tie nebūt nav jāizvēlas sarakstā, pietiks, ja pareizi uzrakstīsiet simbolu kombināciju ( :) , ;) , :P , :o ), un emocijas Jūsu tēmā vizualizēsies automātiski.

      Vēlamies pastāstīt par vēl kādu nelielu uzlabojumu, kas ir ieviests pēc mūsu lietotāju lūguma - turpmāk, Inbox mājaslapas virsrakstā (title) tiks parādīts jauno vai neizlasīto vēstuļu skaits. Izmaiņas ir pavisam nelielas, tomēr tās var palīdzēt lietotājiem ātrāk pamanīt jaunos ziņojumus. Tiklīdz Jūsu pastā pienāks jauna vēstule, lapas virsrakstā uzreiz parādīsies teksts, piemēram, „1 jauna vēstule”. Savukārt, ja mapē „Ienākošie” ir neizlasītas vēstules, lapas virsrakstā būs teksts, piemēram, „3 nelasītas vēstules”.

      Priecāsimies saņemt Jūsu atsauksmes par mūsu darbu, rakstiet mums un pastāstiet, ko vēl gribat mainīt, labot vai papildināt Inbox.lv pastā, lai viss kļūtu vēl labāks, ērtāks un krāsaināks!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.