Inbox.lv – pieejams bez maksas vairāk kā 2000 WiFi pieslēguma vietās Latvijā!


maijs 29,2012

Aktīva dzīvesveida piekritējiem, kas pastāvīgi seko jaunākajai informācijai, bezvadu interneta lietošana caur WiFi pieslēguma punktiem ir kļuvusi par rutīnu. Minētā tehnoloģija ir devusi papildus brīvību klēpjdatoru un mobilo telefonu lietotājiem, ļaujot mums visiem patiesi kļūt mobiliem un nezaudēt kontaktu ar vispasaules tīklu.

Mūsdienās vairs nav problēmu ar piekļuvi internetam caur WiFi sistēmu. Gandrīz visas mūsdienīgās tehniskās ierīces atbalsta WiFi tehnoloģiju, tā tiek iekļauta šo ierīču standarta komplektā. Vietu, kur jūs šodien varat izmantot WiFi sistēmu, ir ārkārtīgi daudz. Tomēr droši vien esat pamanījuši, ka diemžēl ne katra kafejnīca, restorāns vai degvielas uzpildes stacija minēto pakalpojumu piedāvā bez maksas.

Apzinoties, ka elektroniskā pasta lietošana, datņu pārsūtīšana, fotogrāfiju publicēšana un citu interneta pakalpojumu izmantošana šodien vairs nav uzskatāma par luksus preci, bet gan par ikdienas nepieciešamību, portāls Inbox.lv saviem lietotājiem piedāvā pakalpojumu Inbox WiFi. Pakalpojuma sāls slēpjas tajā, ka pat lielākajā WiFi pieslēguma punktu maksas tīklā – Lattelecom – visus Inbox.lv pakalpojumus var lietot pilnīgi par brīvu.

Lai jums nevajadzētu paļauties tikai uz laimīgu nejaušību vai pašiem meklēt WiFi pieslēguma punktus, Inbox.lv ir radījis atsevišķu sadaļu savā portālā, kas saucās Inbox WiFi. Šeit jūs varat atrast Latvijas karti, kurā jau šobrīd ir atzīmēts apmēram 2000 vietu, kur pieejams bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums. Visi punkti, kas atzīmēti http://wifi.inbox.lv, ir vietas, kur Inbox.lv produkti pieejami pilnīgi par velti.

Lietotāju ērtībai mēs esam radījuši WiFi vietu meklētāju pa pilsētām, kā arī pa kategorijām: izklaides centri, autoservisi, automazgātavas, kafejnīcas, bāri, restorāni, veikali, tirdzniecības centri un citas. Esam ievietojuši arī informāciju par to, kā tieši pieslēgties WiFi.

Atcerieties, ja redzat šādas uzlīmes:

esiet droši – šeit visi Inbox.lv produkti ir pieejami bez maksas!

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.