Inbox Apps – pašas svarīgākās web aplikācijas vienuviet


jūnijs 8,2012

Portāls Inbox.lv Jūsu uzmanībai piedāvā jaunu produktu Inbox Apps, kas mūsu lietotājiem kļuvis pieejams no 2012.gada jūnija.

Mūsu uzņēmums pastāvīgi strādā, lai sasniegtu vienu mērķi – padarītu lietotāju dzīvi maksimāli ērtu, interesantu un saturiski bagātu. Par to Jūs varat pārliecināties, apmeklējot minēto portāla sadaļu.

Kas tad ir Inbox Apps?

Inbox Apps – tā ir vieta, kurā apkopotas un katru dienu tiek papildinātas dažādas interesantas un noderīgas web aplikācijas gan personiskai, gan komerciālai lietošanai. Inbox Apps izmanto InboxID tehnoloģiju, lai piekļūtu visām sadaļā esošajām aplikācijām, kas atļauj Inbox lietotājiem iztikt bez jaunu lietotājvārdu un paroļu izdomāšanas daudzajās mājaslapās. Tas ir, lietojot tikai Inbox lietotājvārdu un paroli, pieejamas visas aplikācijas.

Tas nozīmē, ka Inbox.lv Jums piedāvā aplikāciju paketi, kas pastāvīgi tiek papildināta, visiem dzīves gadījumiem. Pateicoties InboxID, Jums vairs nebūs jālauza galva, mēģinot atcerēties daudzās paroles un lietotājvārdus katrai atsevišķai aplikācijai, ko Jums labpatiksies izmantot. Pietiks vien ar Jūsu standarta lietotājvārdu un paroli, ko izmantojat, lai piekļūtu savam e-pastam.

No visām pašreiz piedāvātajām web aplikācijām pašas interesantākās šķiet:

- aplikācija POZITEL, kas ļauj ieekonomēt līdz pat 90% maksas par starptautiskiem zvaniem uz mobilajiem un stacionārajiem telefoniem. Īpaši priecē fakts, ka tā piedāvā automātisku reģistrāciju, sarunu konfidencialitāti un pats galvenais – nav nepieciešams instalēt programmu. Arī cenas patīkami pārsteidz – zvani uz daudzām valstīm ir vēl lētāki kā Skype piedāvātie.

- aplikācija eDietologs. Mūsdienās, jādomā, šī aplikācija būs aktuāla ne tikai dāmu vidū. eDietologs ļauj diagnosticēt liekā svara problēmu, palīdz saprast, kā efektīgi ar to cīnīties un kā izstrādāt individuālu ēšanas programmu.

- aplikācija eDieta. eDieta ļauj izstrādāt individuālu diētu, kas pilnībā ņem vērā Jūsu dzīves ritmu, produktus, kam dodat priekšroku, un citus faktorus.

- aplikācija Marvel Grey. Plānojat doties brīvdienās vai peļņā uz ārzemēm? Saprotat, ka svešvalodu nepārvaldāt vajadzīgajā līmenī? Viens klikšķis un Jums ir pieejamas jaunākās un efektīgākās svešvalodu mācību metodes.

Iepazīties ar šīm un daudzām citām aplikācijām Jūs varat apps.inbox.lv!

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.