Mobilā aplikācija Inbox Mail v2.3: kontakti un vēstuļu pārvietošana


aprīlis 3,2013

Inbox.lv komanda turpina attīstīt mobilo aplikāciju Inbox Mail. Vēlamies dalīties ar pēdējā versijā ar numuru 2.3 veikto izmaiņu apskatu.

Šajā atjauninājumā kļuva pieejami Inbox Mail uzskaites ieraksta kontakti – rakstot vēstules, radās iespēja izvēlēties saņēmējus no alfabēta secībā sakārtotas adrešu grāmatas. Izdarot izvēli, adresāts automātiski tiek pievienots lauciņā „Kam” vai „CC/Bcc”. Mobilā tālruņa un Inbox Mail kontakti tiek rādīti vienā sarakstā, tādēļ, lai ātrāk atrastu vajadzīgo adresātu, ieteicam izmantot meklēšanas funkciju.

Tika pievienota jauna ērta funkcija, strādājot ar kontaktiem, – adreses automātiska ievadīšana. Ievadot e-pasta adresi, tiks piedāvāts adrešu grāmatā iepriekš saglabāto kontaktu saraksts, kas atbilst ievadāmai kombinācijai. Atliek tikai izvēlēties vajadzīgo adresi no piedāvātajām. Gadījumā, kad adreses tiek ievadītas, neizmantojot automātisko ievadīšanu, tās jāatdala ar komatu (piemērs: feedback@inbox.lv, info@inbox.lv).

Mobilajā aplikācijā ir parādījusies iespēja pārvietot vēstules citās mapēs. Funkcija ir pieejama, atverot vēstuli un strādājot ar ziņojumu sarakstu. Lai pārvietotu vienu vai vairākas vēstules, jāatzīmē vajadzīgās un jānospiež uz piktogrammas „Pārvietot” ekrāna lejas daļā. Pēc tam jāizvēlas vajadzīgā mape no piedāvātā saraksta un jāapstiprina, ka vēlaties to izdarīt.

Kļuva pieejama arī dzēsto vēstuļu atjaunošana no mapes „Miskaste”.

Inbox.lv komanda pateicas visiem lietotājiem, kas palīdz mums izstrādāt šo produktu, sūta savas vēlmes un dalās ar mums informācijā par problēmām, izmantojot adresi feedback@inbox.lv.

P.S. Inbox Mail mobilā versija ir pieejama šeit: http://m.inbox.lv. iPhone un Android viedtālruņu īpašnieki varēs instalēt aplikāciju, izmantojot App Store vai Google Play. Mobilo aplikāciju var arī lejupielādēt šeit: http://m.inbox.lv/inbox.apk.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.