JAUNUMS: “Inbox Foto” – regulāri konkursi un vērtīgas balvas


aprīlis 8,2013

“Inbox Foto” uzsāk regulārus tematiskus foto konkursus, labāko fotogrāfiju iesūtītājus prēmējot un motivējot ar vērtīgām balvām. Konkursu tēmas tiks izvēlētas tā, lai konkursi būtu vienkārši, interesanti un lai piedalīšanās tajos būtu pa spēkam ikvienam.

Jau aprīļa sākumā ikviens varēja piedalīties tematiskā fotogrāfiju konkursā “Muļķiem pa pēdām!”. Portālā ir iesūtīts ļoti daudz fotogrāfiju, kas raisa skatītājos smaidu. Visapkārt taču ir tik daudz, par ko varam labdabīgi pasmaidīt vai pat no sirds izsmieties: smieklīga grimase, smieklīgs fons, smieklīgas sakritības, smieklīgi pārpratumi…

Vissmieklīgākā fotogrāfija tiks noteikta ļoti demokrātiski – portāla lietotāju balsojumā, kas ilgs no 9. līdz 14. aprīlim. Tagad tikai no lietotājiem būs atkarīgs tas, kura bilde uzvarēs. Visi tiek aicināti aktīvi balsot par fotogrāfiju, kura iepatikusies vislabāk! Katra balss ir no svara!

Visas konkursam iesūtītās bildes iespējams aplūkot šeit.

Smieklīgākās fotogrāfijas iesūtītājs tiks apbalvots ar īpašu dāvanu komplektu Weekendbox “MIX Klasiskais” (30 latu vērtībā), kurā apkopota labāko piedāvājumu izlase.

Konkursam par smieklīgāko fotogrāfiju sekos daudzi nākamie konkursi. To tematika mainīsies ik pēc divām nedēļām un aptvers visdažādākās dzīves sfēras. Konkursam ir divi mērķi – rosināt “Inbox” lietotājus biežāk paraudzīties uz pasauli un notikumiem caur fotokameras aci un censties fiksēt neparasto, savukārt “Inbox” vēlas popularizēt “Inbox Foto” kā ļoti ērtu vietni fotogrāfiju publicēšanai, arhivēšanai, aplūkošanai un arī vērtēšanai.

Jaunajā “Inbox Foto” dizaina versijā informāciju par aktīvajiem, jaunajiem un jau notikušajiem konkursiem vienmēr varēs atrast portāla pirmajā lapā. Turpat varēs arī nobalsot par saviem favorītiem, tādējādi palīdzot noteikt konkursu uzvarētājus.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (1)

  1.  Aija, Aprīlis 10, 2013  23:40

    Paldies “Inbox Foto”! Kad datoram nobruka cietais disks, atklājās, ka neesmu visām bildēm saglabājusi kopijas diskos un citos atmiņas nesējos… Šajā bēdīgajā atgadījumā ļoti iepriecināja iespēja lejuplādēt no “Inbox Foto” trūkstošās…