Inbox.lv mēneša notikums – LatviaBeerFest 2013 „Proves kauss”


maijs 22,2013

Maijā Inbox.lv aicina savus lietotājus piedalīties Baltijā lielākajā alus festivālā LatviaBeerFest 2013 „Proves Kauss”, kas no 24. līdz 26.maijam norisināsies Vērmanes dārzā.

Šogad „LatviaBeerFest 2013” apmeklētāji varēs nogaršot vairāk nekā 150 alus šķirņu, kuras piedāvās 36 dažādi zīmoli no Latvijas, Čehijas, Dānijas, Vācijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Dalībnieku pieteikšanās vēl joprojām turpinās, tāpēc festivālā pieejamo alus šķirņu skaits pat varētu pārsniegt iecerēto.

Lai ikviens varētu izbaudīt iespējami vairāk miestiņa veidu, apmeklētājiem lieti noderēs tā saucamais „Proves kauss”, kuram par godu ir dots arī šā gada festivāla nosaukums. Tā saucamais „Proves kauss” ir īpašs, neliela tilpuma (0,2 litri) kauss, ko jau tradicionāli izmanto alus festivālos Vācijā. Šo kausu varēsiet iegādāties vai laimēt, apmeklējot „LatviaBeerFest 2013”.

Alus svētkos, kuri norisinās jau trešo gadu, būs plaša atpūtas programma un visdažādākie pasākumi. Viens no tiem – Inbox.lv atbalstītais konkurss par lielāko vēderu, kurā galvenā balva būs dāvanu komplekts Weekendbox “Gardēdis”. Notiks arī fotogrāfēšanās kopā ar „Oktoberfest” stilā ieturētos krāšņos apģērbos tērptām Inbox daiļavām, kā arī ar speciālo Inbox.lv alus kausu. Neaizmirstamos mirkļus iemūžinās profesionāls fotogrāfs!

„LatviaBeerFest 2013” gaidās Inbox.lv rīkoja arī fotokonkursu „Gan gaišais, gan tumšais”, kurā Inbox.lv lietotāji varēja piedalīties, sūtot fotoattēlus par alus tēmu, un uzvarētājs balvā saņems Proves kausu.

Uz tikšanos „LatviaBeerFest 2013”!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (3)

  1.  Valters, Maijs 24, 2013  19:18

    Dzirdēju ka alus “Brālis” arī būs!!!!! Tad ir J Ā I E T !!!!!!!!!!!!

  2.  V1ceAngeL, Maijs 24, 2013  15:19

    А скока будет стоить 0.2 пива???? Меня это главное интересует и скока будет СанУзлов для посетителей!??????

  3.  igors, Maijs 24, 2013  14:25

    a kur notikses pasakums , un vinjc dus par velti vai na