Kopā darbos un kopā pie airiem jeb kā „Inbox.lv” komanda Gauju iekaroja


septembris 9,2013

„Inbox.lv” lepojas ar saliedētu kolektīvu, kurš labprāt arī pēc darba dienas beigām pavada kopā laiku, un prot veiksmīgi sastrādāties ne tikai birojā, bet arī kopīgi sēžoties pie kanoe laivas airiem. 29.augustā mūsu komanda pabija aizraujošā atpūtas braucienā. Devāmies uz Gaujas ieleju, lai ar laivām pa upi pievārētu 17 km posmu no Cēsīm līdz Līgatnei.

Pirmā pietura mūs sagaidīja jau pēc 5 km. Domājām – mūs gaida atpūta, bet tomēr „spartakiādes” organizatori, aktīvā tūrisma centra „Eži” instruktori, bija gluži citās domās. Tā nu ķērāmies pie veiklības un attapības uzdevumiem, un mūsu entuziasms vēlāk tika apbalvots ar gardām pusdienām gleznainā upes krastā. Iestiprinājušies atkal varējām ķerties pie airiem, lai pieveiktu atlikušos maršruta 12 km.

Pēc nobrauciena „Cēsis – Līgatne” kolektīvs, kā mēdz teikt, bija noguris, bet apmierināts, turpināja pavadīt vakaru kādā mājīgā Siguldas krodziņā. Lūk, dažas atsauksmes, bet mūsu piedzīvojumu foto vari atrast šeit.

„Lieliska diena! Mana pirmā pieredze braucienā ar smailīti pa upi! 17 km ir visai pamatīgs iemesls, lai lepotos ar sevi. Pats interesantākais, ka tik jautrā kompānijā nogurums nemaz nebija jūtams!” – Tatjana.

„Neko citu, izņemot „Bija superīgi!”, nevaru pateikt! Pat laika apstākļi bija mūsu pusē! Brīnumjauki pavadīju laiku kopā ar saviem kolēģiem!” – Ņikita.

“Man īpaši patika dažādi komandas gara saliedēšanas uzdevumi. Esot komandā ar pieciem IT speciālistiem, biju tiešām pārsteigta, cik ātri strādā viņu smadzenes. Turklāt mums tiešām izdevās strādāt kā komandai, nestrīdēties, bet palīdzēt viens otram!” – Poļina.

Vasara nu ir galā, bet nav laika skumt. Rau, tur jau ierodas rudens izgleznot Latviju.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.