Gravatar – Inbox.lv mobilajā aplikācijā!


janvāris 25,2016

Nedēļas sākumā ir iznācis kārtējais Inbox.lv mobilās aplikācijas atjauninājums lietotājiem, kam ir telefoni ar OS Android. Inbox komanda piestrādājusi pie aplikācijas stablizēšanas un funkcionēšanas uzlabošanu. Tika atrisinātas problēmas ar paziņojumiem, failu pārsūtīšanu un citas pietiekami reti sastopamas kļūdas, kas parādās vienīgi atsevišķām lietotāju ierīcēm.

Versijā 5.1.15 neizpalika arī jauna funkcionalitāte. Mobilās aplikācijas iestatījumos tagad iespējams ieslēgt Gravatar atveidošanu.

Gravatar ir globāli atpazīstams avatars jeb lietotāja bilde, kas glabājas speciālā serverī un visur seko Jūsu elektroniskajai adresei. Lai to izmantotu, jāreģistrējas kādā servisā, kas pārstāv Gravatar (piemēram, gravatar.com), jāpiesaista savs attēls e-pasta adresei, un Jūsu personīgais „logo’ būs redzams blakus jūsu e-pasta adresei forumos, komentāros, emuāros – un tagad arī Inbox.lv mobilajā aplikācijā.

Protams, ne jau visas tīmekļa vietnes un lietotnes atbalsta Gravatar atveidošanu, taču tādu, kas to atbalsta, kļūst arvien vairāk. Ja esat aktīvs interneta lietotājs, Gravatar palīdzēs individualizēt Jūs pārējo forumu vai emuāru dalībnieku vidū, Jūs būsiet labāk atpazīstams tīmeklī, jo lielāko informācijas daļu lietotāji uztver tieši vizuāli.

Inbox.lv mobilajā aplikācijā ir vairāki varianti, kā atveidot Gravatar blakus saņemtajam e-pastam: var atveidot tikai individuālus attēlus, bet var arī izvēlēties standarta attēlus no piedāvātā saraksta. Simpātiski mošķīši un citi jauki personāži tiek automātiski piedāvāti tiem, kam vēl nav sava Gravatar. Izmēģiniet!

Sūtiet mums savas atsauksmes par šo jauninājumu – Jūsu viedoklis mums ir ļoti svarīgs.



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.