Noskaidroti spēcīgākie zīmoli Latvijā,- par mīlētāko pašmāju zīmolu atzīts Inbox.lv.


oktobris 10,2017

   Š.g. 28. septembrī Zīmolu topa apbalvošanas ceremonijā tika pasniegtas balvas gada mīlētākajiem, ietekmīgākajiem, zaļākajiem un spēcīgākajiem darba devēju zīmoliem. Kopumā, šajā gadā tika pētīti vairāk nekā 590 zīmoli 52 kategorijās. Atlasot šī gada topa dalībniekus, tika ņemti vērā nemainīgi kritēriji – iepriekšējais zīmolu tops, zīmolu mediju tēriņu pieaugums vai kritums, kā arī uzņēmumu apgrozījums un pārdošanas rādītāji. Tālākais tika paveikts ar GFK Custom Research Baltic un 2800 respondentu palīdzību. Izmantojot DDB Brand Capital™ metodoloģiju, tika iegūti rezultāti, kas ļāva ielūkoties auditorijas attiecībās ar zīmoliem skalā no vienaldzības līdz mīlestībai.

    Salīdzinot šī Latvijā Mīlētāko zīmolu topa flagmaņus ar iepriekšējā, 10. Zīmolu topa līderiem, novērojams, ka joprojām topa augšgalā atrodas Google un Inbox, kamēr citi zīmoli ir piedzīvojuši straujus kāpumus un kritumus. Jāatzīst, ka Inbox ir savas nozares līderis ne tikai tādēļ, ka portāls ir unikāls, kvalitatīvs un izdevīgs, bet arī tādēļ, ka IT nozarē tas ir ierindojies 2. vietā starp tādiem starptautiski atzītiem zīmoliem kā Google un Microsoft.

    “Jūtamies bezgala pateicīgi, lepni un laimīgi, iegūstot titulu Pašmāju mīlētākais zīmols. Šādi brīži iedvesmo un motivē mūs turpināt iesākto ar dubultu jaudu! Sirsnīgs paldies ikvienam no Jums par atbalstu un par to, ka esat SAVĒJIE!”, ar gandarījumu uzsver uzņēmuma vadība.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.