Inbox.lv mobile application – 10 years!


febrero 3,2023

Ir apritējuši 10 gadi kopš Inbox.lv prezentēja savu pirmo mobilo lietotni Android telefoniem. Tobrīd tā bija kā inovācija, bet šobrīd to ikdienā izmanto jau 283 tūkstoši lietotāju. 10 gados Inbox.lv lietotne vietnē Google Play ir lejuplādēta vairāk nekā 1,7 miljons reizes un tā ir Latvijas lejupielādētākā aplikācija.

“Jā, mēs nebijām pionieri pasaules mērogā, jo Google un citi globāli līderi tobrīd jau bija prezentējuši savas pirmās lietotnes, taču Eiropas mērogā mēs bijām vieni no pirmajiem,” atceras Inbox.lv Tehniskās nodaļas vadītājs Andrejs Čelnovs.
Kopš darbības uzsākšanas, lietotnē ir veikti vairāk nekā 600 uzlabojumi. “Mēs labojumus veicam teju reizi divās nedēļas, tai skaitā piedāvājot arvien jaunas iespējas. Mūsu mobilā lietotne darbojas gan uz vecākiem, gan visjaunākajiem Android telefoniem. Turklāt, Android specifika ir tāda, ka katram telefona modelim var būt savas īpatnības, tāpēc Inbox.lv Tehniskā nodaļa nepārtraukti monitorē situāciju, lai visiem lietotājiem nodrošinātu Inbox.lv pakalpojumu pieejamību,” skaidro Andrejs Čelnovs.

Inbox.lv mobilā lietotne Android telefoniem ir pieejama 10 valodās: latviešu, angļu, krievu, vācu, spāņu, lietuviešu, igauņu, bengāliešu (bengali), pendžabi (punjabi-gurmukhi) un bahasa (Indonēzijas) valodā.

Sākotnēji Inbox.lv mobilā lietotne bija pieejama tikai Android telefoniem, bet nedaudz vēlāk tika izveidota arī iPhone lietotājiem.

This entry was posted in About our products, Ziņas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.