Inbox Mobile: darbs ar vairākām pastkastēm


oktobris 14,2013

Pavisam nesen tiem, kas izmanto tālruņus uz Android operētājsistēmas bāzes, kļuva pieeja mobilās aplikācijas inbox.lv jaunā versija. Bez tehniskajiem uzlabojumiem, sākot ar versiju 4.1.X, aplikācija tika papildināta ar jaunām funkcijām.

Par vienu no galvenajiem jaunumiem ir kļuvusi iespēja vienlaikus izmantot vairākus pasta kontus. Ja iepriekš aplikācijā varēja strādāt tikai ar vienu pastkastīti, tagad tā ļauj strādāt ar neierobežotu inbox.lv pastkastīšu to skaitu bez papildu autorizācijas. Lai izmantotu šo funkciju, vienreiz jāpieslēdz vajadzīgās pasta adreses aplikācijas iestatījumos (vai Android kontu iestatījumos) un turpmāk jāpārslēdzas starp šīm adresēm.

Pārslēgšanās no viena konta uz otru notiek, izmantojot jauno izvēlnes punktu „Pārslēgt kontu” aplikācijas iestatījumos. Ja ir pieslēgtas vairākas pasta adreses, aplikācijas augšējā joslā tiek rādīts aktuālās pastkastītes nosaukums. Lai atslēgtu pašlaik izmantojamo kontu, pietiek nospiest „Iziet” aplikācijas iestatījumos.

Jāsaka, ka paziņojumi par jaunām vēstulēm tiks sūtīti uz tālruni visām pieslēgtām pasta adresēm. Paziņojumu skatīšana pašlaik ir realizēta kā visu jauno vēstuļu kopējais saraksts neatkarīgi no tā, uz kuru pasta adresi pienāca vēstule.

Šajā versijā neizpalika arī dizaina jauninājumi. Iestatījumos ir parādījusies iespēja izvēlēties aplikācijai gaišu vai tumšu noformējuma tēmu.

Pēc lietotāju lūgumiem tika ieviesta iespēja izvēlēties ceļu, saglabājot vēstuļu pielikumus. Tagad faili pēc noklusējuma tiks saglabāti norādītā mapē, kuru nepieciešamības gadījumā var nomainīt ar citu, izmantojot iestatījumus.

Papildus jaunajām funkcijām tika izdarītas daudzas tehniskās izmaiņas: uzlabots datu sinhronizācijas process; bezsaistes režīms tagad darbojas stabili; paplašināta kļūdu ziņojumu apstrāde; paziņojumu darbībai izmantota „google gms api” tehnoloģija; labotas kļūdas tālrunim „HTC Explorer” un paveikts daudz kas cits, lai aplikācija drošāk un uzticamāk darbotos.

Gadījumā, ja rodas jautājumi par inbox.lv mobilās aplikācijas darbu, lūdzam ieskatīties sadaļā „Palīdzība” vai uzrakstīt uz adresi feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.