Inbox Mail: rudens relīzes apskats


oktobris 8,2014

Šāgada rudenī iznākusi Inbox Mail jaunā versija. Šoreiz uzmanība tika pievērsta lielākoties jaunajam funkcionālam darbam ar mapēm un vēstulēm, kā arī tika izdarītas dizaina izmaiņas, padarot ērtāku darbu ar pastu kopumā. Galvenās izmaiņas iekļauj:

  • Jaunas standarta mapes „Abonētie” un „Sociālie”

    Vēstuļu sarakstā tagad ir divas jaunas standarta mapes: mape „Abonētie” paredzēta pasaules zīmolu, interneta veikalu, servisu un tiešo sūtījumu mārketinga un reklāmas ziņojumu automātiskai filtrēšanai; mape „Sociālie” – ziņojumiem no sociālajām vietnēm, forumiem, iepazīšanās un spēļu portāliem, kuros lietotājs ir reģistrēts. Vairāk

  • Ienākošo pastu automātiska filtrēšana

    Tagad, izmantojot ienākošo e-pastu autofiltrēšanas funkciju, visas ienākošās vēstules automātiski tiks sadalītas trīs uzdotajās mapēs: „Ienākošie”, „Abonētie” un „Sociālie”. Vairāk

  • Jauns mapju izvietojums

    Mapes „Miskaste” un „Surogātpasts” tika pārvietotas mapju saraksta pašā galā un atradīsies uzreiz pēc citām lietotāja mapēm.

  • Mapju atklāšana un slēpšana

    Mapju sarakstā tagad ir poga dažu mapju slēpšanai/atklāšanai. Slēptajā apgabalā nonāk visas lietotāja mapes, kā arī „Miskaste” un „Surogātpasts”. Vienmēr atklātas paliek vienīgi standarta mapes. Mapju saraksta atveidošanas kārtība paliek nemainīga, līdz lietotājs izies no savas pastkastītes.

  • Jaunu e-pastu skaitītājs mapē

    Blakus katras mapes nosaukumam tagad tiek attēlots ne tikai neizlasīto e-pastu skaits šajā mapē, bet arī cipars iekavās ar plusa zīmi, kas rāda jauno e-pastu skaitu, kas ienākuši šajā mapē kopš tās pēdējās pārbaudes brīža. Gadījumā, ja mapju saraksts ir slēpts, blakus pogai „Vairāk” var ieraudzīt visu jauno e-pastu kopskaitu. Vairāk

  • E-pastu atjaunošana no miskastes

    Ja līdz šim pēc e-pasta atjaunošanas tas tika novietots atpakaļ mapē, no kuras tika dzēsts, pašlaik jebkurš nodzēsts e-pasts pēc atjaunošanas tiks pārvietots mapē „Ienākošie”. Vairāk

  • E-pasta automātiska saglabāšana un „transliterācija”

    E-pasta sagatavošanas procesā (patlaban tikai „Google Chrome” un „Internet Explorer” lietotājiem) kļuva pieejama „transliterācijas” funkcija un e-pasta automātiska saglabāšana. Ja kādu iemeslu dēļ sagatavotais e-pasts netika nosūtīts saņēmējam, nākošreiz, lietotājam atverot e-pasta izveides formu, tiks piedāvāts turpināt tā rakstīšanu.

  • Jauni pasta iestatījumi

    Pasta iestatījumos, sadaļā „Interfeisa iespējas”, tika pievienota vēl viena opcija – „ Rādīt mapes ar jauniem ziņojumiem galvenajā izvēlnē”. To ieslēdzot, vairs nevajadzēs atvērt visu mapju sarakstu, meklējot jaunos e-pastus: visas mapes ar jaunajiem e-pastiem automātiski tiks attēlotas saraksta pašā sākumā, zem mapes „Ienākošie”.

    Tepat varēs arī atslēgt ienākošo e-pastu automātisko filtrēšanu mapēm „Sociālie” un „Abonētie”, aktivizējot attiecīgo punktu iestatījumos.

  • Izmaiņas darbā ar „Miskasti”

    Visi izdzēstie e-pasti pastkastītē vairs netiek attēloti kā svītroti, pēc dzēšanas tiem saglabāsies to statuss (izlasīts/neizlasīts). Vēl viena lieta: ja agrāk „Miskastē” izdzēstie e-pasti tika grupēti pēc mapēm, no kurām tie tika dzēsti, tad pašlaik šī funkcionalitāte vairs nav pieejama. Vairāk

  • Vizuālas izmaiņas mapju sarakstā

    Tika standartizēta mapju nosaukumu krāsu paletes izmantošana, vairs nav piktogrammu pie lietotāja mapēm, attālums starp mapju nosaukumiem kļuvis platāks, šrifta izmērs lielāks. Bloks „Aicināt draugu” uz laiku kļuva nepieejams, taču tuvākajā laikā tas noteikti atgriezīsies!

  • Citas vizuālas izmaiņas pastā

    Dizaina izmaiņas ir skārušas izvēlnes blokus sadaļās „Iestatījumi” un „Kontakti”, kā arī pelēkais fons lapas augšā ir kļuvis balts, kā rezultātā teksta informācija tagad ir labāk lasāma.

  • Cits

    Šajā versijā tika izlabota pareizrakstības pārbaude, rakstot e-pastus „Google Chrome” pārlūkā; izdzēstie melnraksti tagad tiek pārvietoti mapē „Miskaste”; vēstuļu daudzuma skaitīšana pasta iestatījumos sadaļā „Mapes” tagad ir korekta; ir izlabota iebūvēto bilžu un smaidiņu attēlošana e-pastos, kā arī tika izdarīti citi nelieli, toties svarīgi labojumi pasta darbā.





Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.