A whole week at the French Riviera – Cannes Lions 2018 Creative Arts Festival


July 5,2018

(Latvian)

    Vesela nedēļa Franču rivjērā – saule, pludmale, palmas.. un astoņi visnotaļ radoši, pozitīvi un smaidīgi jaunieši no Latvijas, gatavi nest savas valsts vārdu pasaulē nozīmīgākajā mārketinga un reklāmas industrijas pasākumā “Cannes Lions” tulk. (Kannu Lauvas). Nu jau piekto gadu pēc kārtas portāls Inbox.lv ir “Cannes Lions” oficiālais pārstāvis un otro gadu pēc kārtas arī galvenais konkursa ģenerālsponsors Latvijā.

       Šogad ar Inbox.lv atbalstu Latviju Kannās pārstāvēt devās digitālā komanda – Rihards Gromuls un Māris Antons, kā arī filmu komanda – Pēteris Vīksna un Ritvars Bluka. Puiši iespēju doties uz Kannām izcīnīja sīvā konkurencē ar citiem Latvijas reklāmistiem vecumā līdz 30 gadiem. Lai gan abām komandām līdz TOP 3 savā kategorijā pietrūka pavisam nedaudz, puiši par savu sniegumu ir gandarīti un no festivāla atgriezušies ar iespaidiem bagātu pieredzi. Tāpat Kannas apmeklēja 19. Gadus jaunā, augstskolas RISEBA studente Regīna Kačajeva, kas uzvarēja Inbox.lv un augstskolas RISEBA organizētā konkursā par iespēju uz piecām dienām kļūt par “Roger Hatchuel Academy” studenti. Šādu iespēju visā pasaulē ik gadu iegūst vien 35 studenti vecumā līdz 23 gadiem. Regīna saņēma sertifikātu par apgūtajām zināšanā, kā arī ielūgumu doties apmaksātā braucienā uz GOOGLE mītni Sanfrancisko novembrī.
      Bez konkursiem arī Inbox.lv darbinieku delegācija labi pavadīja laiku pasaules nozares profesionāļu lekcijās un skatīja vaigā pasaulsavenas šovbiznesa personības, piemēram, Akon, Shakil O’Neal, Conan O’Brien, David Schwimmer, Sophia Bush, Ellen Pompeo, Kevin Costner u.c., kuras neatteica iemūžināt šo neaizmirstamo tikšanos arī kopbildēs.
      Pavisam drīz oficiālā Kannu lauvu pārstāvniecība Latvijā un šī gada ģenerālsponsors Inbox.lv jau ķersies klāt turpmākajiem Kannu lauvu plāniem, lai mēs arī nākamgad godam pārstāvētu Latviju prestižajā reklāmas nozares notikumā!

This entry was posted in About our products, News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.