Mgames.lv – new mobile games!


January 17,2019

(Latvian)

Mgames.lv ir populārā Inbox Games mobilā versija, kur atrodamas visdažādākās bezmaksas HTML5 spēles. Mgames.lv var spēlēt mobilajos tālruņos, kā arī izmantojot datorā pieejamos interneta pārlūkus.

Pēc pēdējiem atjauninājumiem mgames.lv ir pievienotas vairāk kā 15 jaunas aizraujošas spēles:
Nut Physics (Riekstu fizika) – lai savāktu visus mežā esošos riekstus un sagatavotos ziemai būs nepieciešamas fizikas zināšanas;

Bob Robber 5 (Bobs laupītājs 5) – Bobs kā vienmēr aizraujas ar dārgumiem. Šoreiz viņš nokļuvis senajā templī, kur, lai iegūtu dārgumu somu, viņam vajadzēs apmānīt mūmiju un apiet lamatas. Spēles mērķis ir ne tikai atrast, bet arī veiksmīgi tikt galā ar atrasto bagātību no noslēpumaino templi.

Submarine Dash (Zemūdene) – niršana zemūdens pasaulē vienmēr ir interesanta, bet ne tik viegla, jo ceļā var sastapt dažādus negaidītus šķēršļus. Sargājiet zemūdeni no triecieniem un sasniedziet mērķi.

Nut Physics Bob Robber 5 Submarine Dash

Instagirls Dress Up (Saģērb Instameitenes) – moderna spēle īstiem skaistumkopšanas un tērpu cienītājiem. Iespējams publicēt savu radīto skaistumu Instagram un iegūt maksimālo “patīk” skaitu.

Pai Gow Poker (Paijs Gou Pokers) – nestandarta pokera versija, kas balstīta uz ķīniešu spēli Pai Gou.

Groovy Ski (Grūvīgais slēpotājs) – ja jums patīk ātrums, tad šī spēle ir Jums. Labākais pasaules slēpotājs ne tikai slēpo ļoti ātri, bet arī bezbailīgi slēpo pa visbīstamākajām nogāzēm – palīdziet viņam nokļūt finišā.

Instagirls Dress Up Pai Gow Poker Groovy Ski

Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple (Ugunszēns un Ūdensmeitene 3 Ledus Templis) – iemīļotie varoņi nonākuši ledus templī. Jums jāpalīdz Ugunszēnam un Ūdensmeitenei ne tikai izkļūt no tā, bet arī savākt visus dimantus.

Angry Gran Jump Up (Dusmīgās vecmāmiņas lēcieni) – dusmīgā vecmāmiņa nepiekūst – viņa lec arvien augstāk un augstāk! Kopā ar dusmīgo vecmammu savāciet monētas un centieties izvairīties no lamatām.

Pirate Kid (Mazais pirāts) – palīdziet mazajam pirātam sasniegt mērķi un pārvarēt grūtības viņa ceļā.

Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple Angry Gran Jump Up Pirate Kid

Cowboys vs Martians (Kovboji pret Marsiešiem) – tuksnesi ir pārņēmuši marsieši un tikai viens kovbojs ir gatavs ar tiem cīnīties. Kovbojs nomierināsies tikai tad, ja izdzīs visus svešiniekus no tuksneša.

Snack Time (Uzkodu laiks) – mierīga, taču gana interesanta mīkla, kurā Jums, lai tiktu nākamajā līmenī, jāmēģina novietot ozolzīles pareizajās vietās.

Rapunzel Tower (Salātlapiņas tornis) – princese Salātlapiņa tik ilgi bija sapņojusi par tikšanos ar skaisto princi. Palīdziet princim tikt pie viņas, taču esiet uzmanīgi!

Cowboys vs Martians Snack Time Rapunzel Tower

Aquatic Rescue (Ūdens glābšana) – loģiska rakstura spēle. Galvenais uzdevums ir glābt jūras iedzīvotājus, kuri ir ieslodzīti caurspīdīgos burbuļos. Jūsu uzdevums – saprast kā pārspridzināt burbuļus. Katram līmenim šī metode ir savādāka.

Juicy Dash (Sulīgas līnijas) – lai iegūtu pēc iespējas vairāk punktu un nopelnītu prēmijas, Jums jāizveido 4 vai 5 augļu kombinācijas! Pasteidzies! Laiks ir ierobežots!

Shark Dash (Haizivs Deš) – Jums priekšā būs zivju bari uz, kuriem būs jāmērķē, lai haizivs tās varētu apēst. Bet esiet uzmanīgi, pa ceļam Jūs varat sastapties ar peldošām mīnām un zemūdens laivām, kas šaus pa haizivi ar torpēdām. Jūsu uzdevums –– izvairīties no šāviņiem un sadursmēm ar mīnām.

Aquatic Rescue Juicy Dash Shark Dash



Ja Jums ir HTML5 spēle, kas varētu papildināt mgames.lv spēļu klāstu, lūdzam, rakstīt uz partners@co.inbox.lv!

This entry was posted in About our products, News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.