Jaunās iespējas sadaļā Help


aprīlis 11,2012

Ja darba procesā Jums rodas kādi jautājumi vai esat pamanījis kādas neprecizitātes portāla darbībā, mēs vienmēr ar prieku Jums palīdzēsim un mēģināsim radušās problēmas atrisināt. Tieši tādēļ esam īpaši izdalījuši tehniskā atbalsta sadaļu Help.

Tagad izvēlni Help Jūs varat izmantot arī sadaļā Files. Katrs lietotājs var iepazīties ar detalizētu šī produkta lietošanas instrukciju, uzzināt par tā iespējām, priekšrocībām un ierobežojumiem. Tagad, ja nejūtaties pārliecināts, kā tieši jānotiek failu ielādei mapēs un kā ar tiem strādāt – apmeklējiet sadaļu Help. Visbiežāk uzdotie jautājumi par sadaļu Files ir atsevišķi izdalīti apakšsadaļā Vispopulārākie jautājumi.

Turklāt Inbox Help ir papildināta ar jaunu sadaļu “Par Spamu, ieteikumi”. Šajā sadaļā Jūs varat uzzināt, kāpēc Jums laiku pa laikam atnāk vēstules, kas adresētas citiem saņēmējiem, kā arī kāpēc spamā tikusi norādīta lietotāja personiskā informācija. Ļoti noderīga informācija – mūsu padomi, kā samazināt spamu Jūsu pastkastītē.

Turklāt mēs esam atjaunojuši formas „Paziņo par kļūdu / piedāvā ideju” dizainu. Tagad sazināties ar mums, izklāstīt savas idejas vai ziņot par kādu tehnisku problēmu kļuvis vēl vienkāršāk.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.